2777
2789
عنوان

شیرخشک بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 43 پست
شیر خشک مغذی تز از شیر مادر نیست همین الان مقاله ی بی بی سی رو بخونی متوجه میشی، مقاله مال همین چند ...

من اصلا كاري ندارم به مغذي و غير مغذي

هيچكس دلسوزتر از مادر بچه نيست و قطعا اون بهترين انتخاب رو ميكنه براي بچش

شيرخشك عاليه از هرنظر

شير مادراي امروزي با كلي استرس و ناراحتي و كمبود خيلي از مواد غذايي و ناراضي بودن از هيكلشون و نخوردن چيزاي مقوي و رژيم... معلومه ١٠٠٪؜ از شيرخشك پايينتره لِوِلِش

شيري كه بچه رو بيقرار كنه قطعا بدرد نميخوره پس جايگزينش شيرخشكه 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
شیرم خیلی زیاده آبجی ولی آبکی 

اول شیر ابکیه خب ... 

ی بار شیرتو قشنگ بدوش بریز تو کاسه ..  ببین بالاش ی لایه چربی میبنده ... چرب هست ؟ 

واقعا چ اشکالی داره شیر خشک بدی 

این همه ادم ب بچشون شیرخشک دادن ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از15روزگی دادم بهشون..نبابا صحیح وسالمن الحمدلله..یکی11سال یکی4سالشه..ببین شوهرت مگه جلوشون بگه م ...

شوهرم چند بار گفته فدای سرش مگ چقدره پولش 

فوقش اگر نداشته باشم قرض میکنم و... منم چند بار میگم ما در قبال این مسئولیم بدنیا آوردیم نمیشه ک گشنه بمونه 

هفته پیش ۳۱تومن امروز ۳۵

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من اصلا كاري ندارم به مغذي و غير مغذي هيچكس دلسوزتر از مادر بچه نيست و قطعا اون بهترين انتخاب رو مي ...

مطمعنا از شیر من مغذی تره ناهارو شام بزور میخورم خودشم ک ابکیه

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

در کنار شیر مادر خوبه. دقیقا منم شیرم زیاد لود ولی ابکی و بچم گریه میکرد وسیر نمیشد دیر فهمیدم باید شیر خشک هم بهش بدم 5 ماهگی شروع کردم شیرخشک همراه با شیر خودم تا چند ماه بعد افتاد رو غذا خوردن و شیر خشک ول کرد وفقط شیر خودمو می‌خورد ولی بازم گریه میکرد شبا تاصبح سینه تو دهنش بود سیر نمیشد. متاسفانه شیرمون آبه 😒😒😒 از طرفی دختر خاله ای داشتم شیرش انقد چرب بود که دخترش اضافه وزن زیاد پیدا کرد به یه سالگی نرسیده دکتر گفت حتما از شیر بگیرتش. حکمتت را ای خدا😐😑

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
شوهرم چند بار گفته فدای سرش مگ چقدره پولش  فوقش اگر نداشته باشم قرض میکنم و... منم چند بار میگ ...

لزومی،نداره همه رو راضی،نگهداری..یک روندکه خونه مامان نیستی،که..یاهم فلاسک کوچولو دارن بچه ها همراهت باشه..حتما هم یکم نبات بنداز یذره..برو اتاق مثلابهوای تعویض پوشک..براش،شیربده بیارش،پذیرایی مثلا..یا خونت سیرش کن..من عادت دادمش شبا فقط یک شماره

الهی و ربی من لی غیرک
من اصلا كاري ندارم به مغذي و غير مغذي هيچكس دلسوزتر از مادر بچه نيست و قطعا اون بهترين انتخاب رو مي ...

شیری که بچه رو‌ بی قرار میکنه قطعا خوب نیست اما باید علتش مشخص شه. ممکنه بچه به چیزی الرژی داشته باشه مثلا که مادر نباید بخوره

هیچ کس دلسوز تر از مادر نیست اما مادر هم باید بدونه مادر شدن یعنی سریع سمت اسون ترین راه و راحت ترین راه نباید رفت، باید راهی رو رفت که برای بچه بهترینه، 

بعدم اگه مادر غذای مقوی نخوره شیر تولید شده لزوما بد نیمشه، بدن از ذخایر بدن مادر استفاده میکنه برای تولید شیر، در دراز مدت برای مادر بده اگه به خودش نرسه، نه برای نوزاد

در کنار شیر مادر خوبه. دقیقا منم شیرم زیاد لود ولی ابکی و بچم گریه میکرد وسیر نمیشد دیر فهمیدم باید ...

عزیزم بیدار شدن و گریه کردن بچه لزوما به معنای گرسنه بودن و سیر نشدنش نیست، بچه هایی که وزن گیریشون هم خوبه بیدار میشن و گریه میکنن، خیلی علت ها میتونه باشه

استارتر من طرفدار شیر مادر هستم

مامانت به خاطر پولش میگه واقعا؟ اخه مامان منم اصرار داشت به شیر مادر اما برای بچه و راحت تر بودن شیر مادر برای خودم، منم اولش عصبانی میشدم از دستش، چون اول ها خیلی سخته و ادم تحت فشار روانیه، اما الان هر روز میگم دست مامانم درد نکنه نذاشت دخترم شیر خشکی شه

ببین اگه بچت زیر سه جهار ماه هست اون بی زبون نفخ داره معدش دلدرد داره با مک زدن اروم میشه...بعدا این ی حرف الکیه ک شیرم ابکیه ...حتی اگه غذا نخوری شیر از کلسیم و شیره جونت میگیره ساخته میشه پس شیرت مقوی و خوب هست مگه اینکه دلت بخاد شیر خشکش بدی...خاهر شوهر من یواش یواش از پنج ماهگی کامل شیر خشکیش کرد ب بهونه سیر نشدن اما ب من گفت حوصله شب بیداری و سینه ب بچه دادن ندارم...اینکه با شیر خشک چنساعت ی بند میخابه بخاطر اینه که شیر خشک سنگینه ...مثل خودت ک بعد از ناهار سنگین میشی سریع میخای بخابی...

اما بازم اخرش تصمیم با خودته☺

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
شیری که بچه رو‌ بی قرار میکنه قطعا خوب نیست اما باید علتش مشخص شه. ممکنه بچه به چیزی الرژی داشته باش ...

بخخدا فكر ميكنيد كه شيرخشك اسونه😑

هم از نظر اقتصادي سخته تهيه كردنش و هم اينكه بايد اب سرد و گرد كني درستش كني تكونش بدي تستش كني داغ نباشه سرد نباشه بعد بدي بخوره شيشه رو نگهداري تو دهنش دستت خواب بره خسته بشي وسير نشد دوباره پاشي درست كني و اين مراحل رو بري 

حالا شيشه جوشوندن و سرشيشه مدام عوض كردن بماند 

ولي سينه رو ميندازي گوشه ي لپ بچه و تامام😂😂😂😂😂تازه خوابتم ببره بچه ميخوره خودش

پسسسس شيرخشك دادن اسون نيست بلكه سختتر و گرونتر و وقت گيرتره

بيخيال عزيزم من بخدا بحثم سره بد بودنه شيرمادر نيست ولي خودم پرستار بخش ان اي سيو بودم تا قبل از كرونا ديدم و تجربه كردم 

الهي همه ي مامانا شيرشون چرب و عالي باشه بتونن به بچه بدن و بچه وزن بگيره🙏🏻

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد