2777
2789
عنوان

شیرخشک بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 43 پست
بخخدا فكر ميكنيد كه شيرخشك اسونه😑 هم از نظر اقتصادي سخته تهيه كردنش و هم اينكه بايد اب سرد و گرد ك ...

درسته سخت تره

اما مادرها اولش فکر میکنن راحت تره که شیر خشک بدن، چون شیر مادر فقط اولش سخته. یکی دو ماه اولش، این که بچه یاد بگیره سینه رو بگیره، نگرانی اینکه میخوره به اندازه کافی یا نه، زخم و درد سینه، شب بیدار شدن مادر،

اما شیرخشک اینارو نداره

اما در دراز مدت قطعا شیر مادر راحت تره دادنش، 

منم گفتم که خوشحالم حرف مامانمو گوش کردم و منصرف نشدم از شیر دادن به بچم

راجب چرب بودن و مغزی بودن هم دوستمون بالاتر کامل توضیح دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیدار شدن و گریه کردن بچه لزوما به معنای گرسنه بودن و سیر نشدنش نیست، بچه هایی که وزن گیریشون ...

در جستجوی علتهاش پیر شدم. تاصبح باید سینه تو دهنش می‌بود فک کن تاصبح من بیدار شیر میدادم سینه از دهنش دربیاد گربه میکنه پیر شدم‌ 

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
در جستجوی علتهاش پیر شدم. تاصبح باید سینه تو دهنش می‌بود فک کن تاصبح من بیدار شیر میدادم سینه از دهن ...

خب چون جای پستونک میخوره

یا باید پستونکیش میکردی یا عادتش میدادی یه جور دیگه بخوابه نه با مکیدن سینه

جالب اینکه بچه دختر خالم ۶ ماهه به دنیا اومد ۳ هفته میشه از بیمارستان ترخیصش کردن مامانش شیرش کمه بهش شیر خشک دادن نخورده پس میزنه بیرون تو بیمارستانم بهش کمکی شیره اهدایی دادن😂😁

جالب اینکه بچه دختر خالم ۶ ماهه به دنیا اومد ۳ هفته میشه از بیمارستان ترخیصش کردن مامانش شیرش کمه به ...

دختر من همون روزی که به دنیا اومد بهش شیرخشک دادن تو بیمارستان نخورد

خب چون جای پستونک میخوره یا باید پستونکیش میکردی یا عادتش میدادی یه جور دیگه بخوابه نه با مکیدن سین ...

پستونک به هیچ وجه نمیگرفت😐😑😐😑 هرکاری کردم نگرفت هیچ جور دیگه ای هم نشد متاسفانه علاقه شدیدی به سینه داشت تا همین الان که 4ونیم سالشه اول سینه رو بو میکنه میبوسه بعد میخابه😐😑😐😑

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
پستونک به هیچ وجه نمیگرفت😐😑😐😑 هرکاری کردم نگرفت هیچ جور دیگه ای هم نشد متاسفانه علاقه شدیدی به س ...

آخی عزیزم😍😂مثل من تا ۵ سالگی شیره مامانمو خوردم غلط نکنم تا ۲۰ سالگیمم دستمو روش میزاشتم خوابم میبرد😐😁 

استارتر من طرفدار شیر مادر هستم مامانت به خاطر پولش میگه واقعا؟ اخه مامان منم اصرار داشت به شیر ماد ...

اره عزیز آخه تنها این نیست ک 

سر.پماد و دستمال مرطوب و ... هم دعوا داریم 😐

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

رنگ شیر مادر با شیر خشک فرق میکنه و کمرنگ بودنش یا مثل آبدوغ بودنش دلیل غلظت کمش نیس.

هر دو رو با هم بده ولی شیر خشکو حتما با قاشقی قطره چکانی چیزی بده که یهو خدای نکرده سینه خودتو نگیره.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.