2777
2789

دوستان من قبلا تاپیک زدم و گفتم وقتی با دوستام میرم بیرون هر چقدر هم بهم خوش بگذره بازم وقتی میام خونه دلم میگیره

امشب خیلی فکر کردم فهمیدم دلیلش اینه که خیلی با دوستام فرق دارم..

از نظر پوشش با من فرق دارن و اینکه من یه دوستی دارم قبلا عین خودم بود ولی الان خیلی عوض شده من خیلی ناراحتم بخاطر عوض شدنش کلا عقیدش عوض شده من وقتی به این فکر میکنم خیلی ناراحت میشم

ولی با وجود همه اینا من باهاشون درد و دل میکنم میگم و میخندم و بهم خوش میگذره ولی وقتی تنها میشم و بهشون فکر میکنم ناراحت میشم‌جوری که دلم میخواد گریه کنم

من ۱۹ سالمه واسه همین خواستم از شما کمک بگیرم

من میدونم ادم تو زندگیش با آدمای مختلفی برخورد میکنه من چجوری به تفاوتا توجه نکنم و فقط به اون خوشی ها توجه کنم؟

من چجوری بخاطر تغییر کردن اطرافیانم اینقد ناراحت نشم بیخیالشون بشم؟؟چجوری اخه؟

متاسفانه من تو نسلی به دنیا اومدم‌که همه هم سن و سالام دارن به سمت بدحجابی و بی ایمانی میرن اولش اینجور نیستن ولی

من همه دوستام تغییز کردن...

اونا دیگ باتو هم فرکانس نیستن باید حدفشون کنی طبق قانون خلا تا افراد جدیدی باهات دوس بشن ک فرکانس هاتون بهم بخوره کبوتر با کبوتر باز با باز😊

منک چن ساله هیچ دوستی ندارم دقیقا از وقتی دبیرستان رو تموم کردم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر باهاشون بهت خوش میگذره باهاشون باش و به این موضوع فکر نکن

نمیتونم فکر نکنم خیلی حالم بد میشه وقتی تنها میشم

تا یکی دوروز بعدش فقط و فقط به اونا فکر میکنم

ولی وقتی باهاشون هسم واقعا خوش میگذره

راهی نیس که بهشون فکر نکنم؟؟؟

من باشمبا آدمای جدید که باهاشون هم نظرم دوست میشم البته بهشرطی که مثل شما اذیت شم و الا هم دوست چادری و مذهبی دارم هم قرتی تفاوتشونم البته تو حجابه و الا از لحاظ سایر عقاید با هم هم نظریم

من باشمبا آدمای جدید که باهاشون هم نظرم دوست میشم البته بهشرطی که مثل شما اذیت شم و الا هم دوست چادر ...

من کاریربه پوشش ندارم عقایدشون اذیتم میکنه

منی که مدرسه نمیرم دانشگاه نمیرم هیچ جا نمیرم چجوری دوست پیدا کنم؟؟؟

ببین چند تا نکته مهم یه استاد داشتیم تو دانشگاه همیشه می گفت اگر صاحب فکر و عقیده شدید حالا هر عقیده قطعا برای پیروی ازش تو جامعه به مشکل می خورین 

دوم آدمی که فکر بکنه تو جامع بی فکر و بی پرستیژ ما آسیب می بینه 

سوم یا باید بری یا باید با این جامعه کنار بیا قرار تیست اوضاع جامعه بهترشه قرار نیست مرد ها و زن های ما به بلوغ فکری برسن بلکه هر روز بدتر از دیروز اوضاع ولی این دلیل نمیشه از عقیده و فکرت کوتاه بیای یا کلا با آدم ها قطع رابطه کنی 

سارا ۷۳سابق

گلم اول اينو بدون مردم خدا رو هم قضاوت ميكنن 

بعدش دنيا با وجود همين تفاوت هاست كه قابل تحمله 

من خودم ادم آزاديم و از دوست محجبه تا دوستايي مثل خودم دارم چون پذيرفتم كه قرار نيست مثل هم فكر كنيم و هم رو قانع كنيم همين كه هم رو بفهميم كفايت ميكنه مهم اون كُنه هست كه يكجايي دل هامون رو وصل ميكنه 

اين رو بدون هيچوقت قرار نيست هيچ چيز دنيا براي ما بچرخه پس بپذيرش 

و در آخر اگه فكر ميكني به خاطر اين چيزي كه هستي توسط كسي مسخره ميشي حذفش كن چون كوچكترين چيزي كه برنجونتت ارزش نداره 

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
ببین چند تا نکته مهم یه استاد داشتیم تو دانشگاه همیشه می گفت اگر صاحب فکر و عقیده شدید حالا هر عقیده ...

بهترین راه اینه که با دوستام باشم ولی تفاوت ها رو قبول کنم و دیگه به این تفاوت ها فکر نکنم؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز