mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 عنوان حاملگی مولار 243 بازدید | 28 پست سلامکسی چیزی میدونه ازش؟علائمش چیاس؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست. 1399/07/20 | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 بتای بالا اولین علامتش هست به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 بتای بالا اولین علامتش هست مشکلم اینه نمیدونم چند هفتم. نامنظم بودم. بتای ۲۲۴۰۰۰ میشه چند هفته؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 مشکلم اینه نمیدونم چند هفتم. نامنظم بودم. بتای ۲۲۴۰۰۰ میشه چند هفته؟ چقد زیاددددد باید بری سونو تا سن جنین رو بهت بگه به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 چقد زیاددددد باید بری سونو تا سن جنین رو بهت بگه 😢😢😢😭😭😭 آره میرم. تاریخ پریودم ۱۰ هفته پیشه اما نمیدونم چندهفتم چون پریودم همیشه نامنطمه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 😢😢😢😭😭😭 آره میرم. تاریخ پریودم ۱۰ هفته پیشه اما نمیدونم چندهفتم چون پریودم همیشه نامنطمه حتما زودتر برو. به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 حتما زودتر برو. عصری نوبت دارم. دارم می میرم. ای خدااا میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 عصری نوبت دارم. دارم می میرم. ای خدااا استرس نداشته باش .منم بتام بالا بود دکتر گفت احتمالا مولار باشه خیلی ترسیدم. اما خداروشکر نبود آزمایشگاه اشتباه کرده بود به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 استرس نداشته باش . منم بتام بالا بود دکتر گفت احتمالا مولار باشه خیلی ترسیدم. اما خدا ... چند بود؟ چند هفته؟ خداروشکر میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 چند بود؟ چند هفته؟ خداروشکر هفته ۵ ۱۳ هزار بود به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 هفته ۵ ۱۳ هزار بود اهان. خب بازم خداروشکر. علائم مول به جز بتای بالا چی دیگه هس؟ میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 استرس نداشته باش . منم بتام بالا بود دکتر گفت احتمالا مولار باشه خیلی ترسیدم. اما خدا ... سلام عزیزممنم دکتر رفتم جنین تشکیل شده بود و هفته ۸.یعنی دیگه خطر مول ندارم؟دکتر چیزی نگف میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 سلام عزیزم منم دکتر رفتم جنین تشکیل شده بود و هفته ۸. یعنی دیگه خطر مول ندارم؟ دکتر چیزی نگف سلام عزیزم جنین سالم تشکیل شدع؟ تو سونو چی نوشتع دقیق؟ به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
mhf مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 5891 سلام عزیزم جنین سالم تشکیل شدع؟ تو سونو چی نوشتع دقیق؟ سونو تو مطب داددم چیزی ننوشتهجنین بودش انگارنمیدونم دیگه میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 سونو تو مطب داددم چیزی ننوشته جنین بودش انگار نمیدونم دیگه خب اگه خود دکتر سونو کرده و چیزی نگفته پس مشکلی نیست دیگه مبارکه به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...