2777
2789
خب اگه خود دکتر سونو کرده و چیزی نگفته پس مشکلی نیست دیگه  مبارکه

ممنون عریزم

بارداری شما؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس نداشته باش  . منم بتام بالا بود ‌ دکتر گفت احتمالا مولار باشه خیلی ترسیدم.  اما خدا ...

ببخشید منم باردارم 

مولار ینی چی؟ 

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
نگران نباش  مطمن باش دو قلو بارداری  عصر تگم کن از دکتر اومدی و خبر خوش رو بهم بده عزیزم ...

فدات عزیزم

رفتم دکتر. تاپیک مال چندروز پیشه

سالم بود خداروشکر

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
هفته ۱۳ ام نه هنوز چیزی حس نمیکنم 

آهان.ممنون. زوده هنوز. ان شاءالله سالم بیاد بغلت

نگران نباش سونو رفتی

ن هنوز 8 هفتمه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
ای جاااانم 😍😍😍

قربونت عزیزم. دعا کن سالم بیاد بغلم. خیلی استرس دارم. هی میگم نکنه ی طوری بشه نفهمم

قربونت عزیزم. دعا کن سالم بیاد بغلم. خیلی استرس دارم. هی میگم نکنه ی طوری بشه نفهمم

عزیزردلم اگه اعتقاد داری سوره یوسف رو بخون 

بعدم استرس نداشته باش ، هر روز براش ایت الکرسی بخون ، مطمن باش خدا حفظش میکنه برات و صحیح و سالم و پر عشق دنیا میاد عزیزم 

عزیزردلم اگه اعتقاد داری سوره یوسف رو بخون  بعدم استرس نداشته باش ، هر روز براش ایت الکرسی بخو ...

چشم حتما. ممنون عزیزم. لطف کردی