2777
2789
عنوان

هووی خالم....

1000 بازدید | 57 پست

سلام دوستان من یه خاله دارم که خیلی مهربون و ساده و کم حرفه بعد یه هوو هم داره که اونم خیلی مهربون و ساده و کم حرفه یعنی باورتون نمیشه هر چی از سادگی و مهربونیشون بگم. این خاله ی من و  هووش تو یه خونه با هم دیگه زندگی میکنن اون خانم بچه دار نشده و شوهر خالم با خاله ی من ازدواج کرده و صاحب دو فرزند شده یه پسر و یه دختر.

پسر خالم الان ۲۵ سالش هس و میخواد با یه دختر خانمی ازدواج کنه و تازه تو مرحله ی آشنایی هستن 

فردا اولین قراره حضوریشون هست با همدیگه دوتایی. حالا به نظرتون پسرخالم چه موقع به دختره بگه که من نامادری دارم؟ چون اول و آخرش دختره میدونه. لطفا کمکش کنید. من هر چی بگید بهش میگم.

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اول اول اول بگه.من تو هر مرحله ای بفهمم پسره پدرش دوتا زن داره تموم میکنم رابطه رو

چرا چه ربطی به پسره داره طفلک؟ باباش که به خاطر تنوع طلبی زن نگرفته برای اینکه بچه دار نمیشده گرفته

چجوری تو یک خونه زندگی میکنن

نمیدونم واقعا ولی خیلی با همدیگه خوبن و هردوتاشون خیلی مهربونن

چرا چه ربطی به پسره داره طفلک؟ باباش که به خاطر تنوع طلبی زن نگرفته برای اینکه بچه دار نمیشده گرفته

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
همون اول بگه زن بابام بچه دار نمیشده بابام با مامانم ازدواج کرده . الانم دوتا مامان دارم و خیلیم خوب ...

آخه یه دفعه دختره شوک زده نشه بگه نه‌. طفلک پسر خالم ناراحت میشه.

۱_اگه مرد بود واقعا از بچه میگذشت چون عیب همسرش عیب اونم هست

۲_ وفاداری براش تعریف نشده چون پدرش وفادار واقعی نبوده

۳_توی محیطی بزرگ شده که زن ها برای خودشون و به علاوه مردها برای زن ها ارزش قایل نبودن و بسیار سنتی بودن

۴_پدرش‌میتونست از اولی جدا بشه بعد ازدواج کنه

کلا جوابم منفیه😐

به نظرم به دختره بگه زن اول بابام مادرم رو برا بابام گرفت به زووور تا براش بچه بیاره .نگه بابام اومد مادرم روگرفت .چون دختره فکر میکنه باباهه از رو هوس و بدون اجازه و خواست زن اول رفته زن گرفته پس پسره هم مثل باباش در اینده شلوارش میشه دوتا .طرز گفتنش خیلی مهمه .ولی همون اول بگه بهتره

بنده ها خدا دارن ....
۱_اگه مرد بود واقعا از بچه میگذشت چون عیب همسرش عیب اونم هست ۲_ وفاداری براش تعریف نشده چون پدرش وف ...

خانم اولش پدر و مادرش فوت شدن و خیلی تنها و بیکس بوده شوهر خالم میخواسته طلاقش بده اما خانومه گفته من جایی رو ندارم برم و موافقم که ازدواج کنی اما من رو هم طلاق نده.

شوک زده چرا مگه قراره بخورن دختره رو

چی بگم دخترای این دوره و زمونه مادرشوهر رو غول دوسر میبینن حالا مال اون که دوتا هست.