2777
2789
عنوان

هووی خالم....

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 57 پست
چی بگم دخترای این دوره و زمونه مادرشوهر رو غول دوسر میبینن حالا مال اون که دوتا هست. 

ربطی به مادرشوهر نداره.طرف میترسه پسره هم مثل باباش در اینده شلوارش دوتا شه😕

بنده ها خدا دارن ....
به نظرم به دختره بگه زن اول بابام مادرم رو برا بابام گرفت به زووور تا براش بچه بیاره .نگه بابام اومد ...

واقعا هم همینطور بوده خانومه خودش راضی شده.

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی به مادرشوهر نداره.طرف میترسه پسره هم مثل باباش در اینده شلوارش دوتا شه😕

باید چطور ثابت کنه که این طور نیس؟

واقعا هم همینطور بوده خانومه خودش راضی شده.

نه عزیزم .شاید زبونی این طور باشه ولی هر زنی توقع داره اگر بچه دار نشد شوهره اصلا به زن دوم فکر نکنه .الان شوهره شبا کجا میخوابه؟محبتش به کی بیشتره؟

بنده ها خدا دارن ....
۱_اگه مرد بود واقعا از بچه میگذشت چون عیب همسرش عیب اونم هست ۲_ وفاداری براش تعریف نشده چون پدرش وف ...

این اتفاق ممکنه برای هر بچه ای بیفته 

اون بچه ها گناعی ندارن واقعا 

اونا مطمئنا بهتر از هر کسی دیگه زندگی زناشویی رو درک میکنن

چون مشکلاتشون نسبت ب بقیه بیشتره

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نه عزیزم .شاید زبونی این طور باشه ولی هر زنی توقع داره اگر بچه دار نشد شوهره اصلا به زن دوم فکر نکنه ...

نمیدونم ولی خالم به مامانم میگفت تنها تو اتاق میخوابه.

و به خاله ی من بیشتر محبت میکنه.

خانم اولش پدر و مادرش فوت شدن و خیلی تنها و بیکس بوده شوهر خالم میخواسته طلاقش بده اما خانومه گفته م ...

همه ی این شرایط قابل درکه.ولی در کل اگه دختره با تفکرات و روحیه که من دارم باشه اصلا قبول نمیکنه.ان شاالله هر چی خیره

این اتفاق ممکنه برای هر بچه ای بیفته  اون بچه ها گناعی ندارن واقعا  اونا مطمئنا بهتر از ...

اتفاق این بچه ها بیشتر به مشاوره احتیاج دارن باید حتما مشاوره برن بعد ازدواج کنن

پسرخالم همیشه به باباش میگه تو اشتباه کردی که هم مارو بدبخت کردی هم زن اولت رو. یا اون رو نگه میداشتی فقط یا مارو فقط. طفلکی  به خاطر این مورد همش از ازدواج میترسه.

نمیدونم ولی خالم به مامانم میگفت تنها تو اتاق میخوابه. و به خاله ی من بیشتر محبت میکنه.

خوب دیگه پس واقعا بهش ظلم شده .و از سر ناچار و بی کسی گفته برو زن بگیر من راضی ام .خدا یکی زن یکی .ترک ها یه ضرب المثل دارن که میگه خدا یک جفت چشم رو واسه یه جفت چشم افریده نه یه جفت چشم رو واسه چهار تا چشم

بنده ها خدا دارن ....
خانم اولش پدر و مادرش فوت شدن و خیلی تنها و بیکس بوده شوهر خالم میخواسته طلاقش بده اما خانومه گفته م ...

وای چه ظلمی به خانومه شده طفلی 😥😢 دخترعمه منم بچه دار نمیشد و از پرورشگاه اوردن بچه اصلا شوهرش اینطور خفت و خوارش نکرد

چجوری تو یک خونه زندگی میکنن

زنداداش منم اینجورین 

زن اولی بچه دار نشد 

باباش با مامان زنداداشم ازدواج کرد یه دخترو پسرن 

تو ی خونه زندگی میکنن 

زن اول رئیس و خانم 

دومی طفلک کلفت و تو سری خور 

فک کن به مامان خودشون نمیگن مامان به اسم صدا میکنن به اولی میگن مامان 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️