___fairy____ مدیر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1921 عنوان غذای محلی | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 26 پست خانوما هرکدومتون نام غذای محلی خودتون و یا خوشمزه ترین غذای محلی که خوردین رو بنویسید❤ما کوردا غذای محلی خوشمزه زیاد داریم خوشمزه ترینشون از نظر من آش ترخینه و آش دوغ و کباب ششلیکه 1399/07/19 | 19:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___fairy____ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1921 قنبرپلوشیرازی کلم پلو شیرازی حیلم بادمجون شیرازی آش سبزی شیرازی این هاو یادم بود چون عاشقشوتمممم ... حلیم بادمجون شیرازی چجوریه
نی_نی_يار_دوستت_دارم عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1308 😁😂اقا شایعه هست دیوار حاشا بلنده😉😉😉 شوخی کردم ناراحت نشی
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7662 حلیم بادمجون شیرازی چجوریه تو نت بزنی میاره عزیزم😁😘 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7662 دیوار حاشا بلنده😉😉😉 شوخی کردم ناراحت نشی ن عزیزجان😍😂شما کجایی هستید؟ نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
شاااپرکم عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 12217 خیلی خوشمزه ست😍😍 میدونم خودمون درست میکنیم ،عمه ام خودش ترخینه میدرسته ما هم باهاش آش میزاریم 💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
malakehkhndeh عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 12967 غذای زنجان جغور بغور 😍😍😍😍خورش آلوچه ومرغکله جوش آش ترش 😍😍پیازو و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱
blueeeesky عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 14742 اره ماهم همینجوریه مثلا یکی بود اضفهانی کلم پلو یاد میداد برنج سفید گوشت چرخی ک کوفته نشده و ... عاشق شیرازیام 😊
malakehkhndeh عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 12967 پیازو همون دو پیازه هست؟ نه اکثر حبوبات رو میریزن توش تو سبک عدسی هستش و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7662 گیلان😍 😊 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7662 عاشق شیرازیام 😊 ای جاااان😊😘عزیزی شما نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
___fairy____ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 1921 فکر کنم با گندم درست میشه، نه جو! برش چیه؟ یه چیز محلیه شبیه ماش فکر کنم با هردو درست میشه میلیه