2777
2789
عنوان

اگه یه پسر.....

409 بازدید | 45 پست

برگرده پشت سرتون بگه فلانی آویزونمه!واکنشتون چیه؟

بذارین قضیه رو مفصل بگم براتون که دخترعمه عزیز بنده با یه نفر فقط در حد آشنایی بودن و دو سه بارم حتی به دلالیلی این اقا رو از زندگیشون انداختن بیرون ولی بنده خدا باز برگشته و خودشو لوس کرده.مث اینکه چهارشنبه شب اولین قرارشون بوده و پسره میخواسته دخترما رو ببره شام ولی دقیقا همون ساعت برای دختر عمم یه مشکل جدی پیش میاد و زنگ میزنه قرارو کنسل میکنه(واقعا کارش واجب بود باباش مریضه)

اون پسر بیشعور نفهمم خیلی بهش برمیخوره البته حق داشته و دختر عمه منم ازش معذرت خواهی میکنه و از این منت کشی های لوس عاشقونه😑😑😑😑

و همین دیگه حالا این نفهم رفته به دوست مشترکشون گفته اره فلانی یعنی دختر عمه بیچاره من اویزون منه😐

جالبیش اینجاس که دختر عمم گفت اخرین بار ایموجی فرستاده منم دیگه حال و حوصلشو نداشتم چیزی نگفتم حالا خودش امروز ساعت چهار صبح به دخترعمم پیام داده که پاشو دلم برات تنگ شدع😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😐خدایا فحشای ناموسیو از من نگیر

الان بنظرتون دخترعمم چی بهش بگه.خودشم اینجا نشسته راه حل اساسی بگین مرگ من که حسابیییی بسوزه پسره اکبیر😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همون راه حلش فحش ناموسه فقط

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

باید باهاش تموم کنه و به پسره بگه برای چی تموم کرده که اگر راسته به غلط کردن بیفته اگرم دروغه ثابت کنه

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

یا دوستشون خالی بسته یا بگه 👊.......کتر😅

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
باید باهاش تموم کنه و به پسره بگه برای چی تموم کرده که اگر راسته به غلط کردن بیفته اگرم دروغه ثابت ک ...

یعنی رک بگه بهش؟منم همینوووو میگمممم بخداااا گوشش بدهکار نیست

الان جواب این پیامشو چی بده؟

نه دوستشون اومده اینجوری گفته بهش😐

شاید دوستش رو فامیلتون نظر داره ،میخاد میونشونو بزنه ،بعد بره با فامیلتون دوس شه ،وگرنه چه لزومی داره یه دوست بیاد پشت دوستش غیبتشو کنه ! به نظرت مشکوک نیست؟

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792