2821
2789
عنوان

اگه یه پسر.....

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست

من بودم رو لحن حرف زدنمو باهاش طلبکارانه میکردم 

وبهش میگفتم دلت برای کسی تنگ شده ک آویزونه توهه؟؟

زشت نیس اویزون بودن خودتو ب من نسبت میدی 

مغرور !!!!!

خدا بزنه ب کمرت😂

اره دیگه وقتی افتخار ندیم جایی باهات بیام بیرون باید هم بسوزی بری پشت سرم حرف بزنی

از توی بیشعور بیشتر از این انتظار نمیره

حالا هم بدو برو ب دوستت خاله زنک بازی در بیار بهش بگوو دختره اینقدر اصرار کرد ک من باهاش برم بیرون ولی من گفتم نه 😂

بر گرفته از داستان فیل ها تک چرخ میزنن

یعنی رک بگه بهش؟منم همینوووو میگمممم بخداااا گوشش بدهکار نیست الان جواب این پیامشو چی بده؟

بگه دلت برای یه اویزون تنگ شده؟؟بعد اون شروع میکنه توضیح دادن فقط زودباور نباشه که گفت نه کار من نبود باورکنه ها اگر قبول نکرد با اونی که این حرفو زده روبه روشون کنه 

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوستشون دختره کلا هم ادم بسیاااار بیشعوریه ولی بعید میدونم خالی بسته باشه یعنی بنظر من جرات نمیکنه

اگه ک اینطوره خودش ب پسره بگه چقد اویزیونی تو ا😒😤

منم آیفون دارم  ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو  ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری  همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه  و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
شاید دوستش رو فامیلتون نظر داره ،میخاد میونشونو بزنه ،بعد بره با فامیلتون دوس شه ،وگرنه چه لزومی دار ...

بنظر منممممم خیلییی مشکوکه البته این دوسته دختره و من که یه بار همراشون بیرون رفتم حس کردم که ایشون روی دوستپسر دختر عمم کمی تا قسمتی کراشه و خیلی واسش رفیقم رفیقم میزنه

ولی دختر عمم میگه نهههه تو اشتبا قضاوت میکنیییی

بنظر منممممم خیلییی مشکوکه البته این دوسته دختره و من که یه بار همراشون بیرون رفتم حس کردم که ایشون ...

اگ دوستشون دختره ک داستان فرق میکنه 

بهش بگو کمتر گوه خوری رابطه مارو کن 

و در ادامه بهش بگو اویزون تویی با اینکه میبینی‌طرف یکیو میخواد باز باهاش دوستی 😐هریییی

من بودم رو لحن حرف زدنمو باهاش طلبکارانه میکردم  وبهش میگفتم دلت برای کسی تنگ شده ک آویزونه تو ...

وای دختر تو بینظیریییییییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ایده خیلییییی قشنگی بود دمت داغغغغغ

بنظر منممممم خیلییی مشکوکه البته این دوسته دختره و من که یه بار همراشون بیرون رفتم حس کردم که ایشون ...

ببین طبق تجربه ای که من دارم ،پسرا هیچوقت از کلمه آویزون استفاده نمیکنن ،دخترا این کلمه رو به کار میبرن اکثرا

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
بگه دلت برای یه اویزون تنگ شده؟؟بعد اون شروع میکنه توضیح دادن فقط زودباور نباشه که گفت نه کار من نبو ...

اقا دقیقاااا خیلی قشنگگگگ بود ولی دختر عمه من میگه من نمیخوام خودمو ببرم زیر سوال یه جور دیگه دلم میخواد بهش بفهمونم

من که گفتم بهش پیام بده

کاری از دست من که برات ساخته نیست

چرا به دوستات پیام نمیدی

مثلا عسل(اسم همون دوست مشترک نچسبشون)😑

اگ دوستشون دختره ک داستان فرق میکنه  بهش بگو کمتر گوه خوری رابطه مارو کن  و در ادامه بهش ...

یعنی میگی عمدی بوده؟اگه اینجوری باشه که خودم گیساشو میکنم

بس که این بچه گریه کرد اینجا

اینقد این دختر عمه من مظلومههههه ادم میترکه از حرصصصص

۱۹سالشه این اولین پسریه که باهاش یکم جدی شده 

حالا یارو رو نگا توروخدا

اقا دقیقاااا خیلی قشنگگگگ بود ولی دختر عمه من میگه من نمیخوام خودمو ببرم زیر سوال یه جور دیگه دلم می ...

بگو میخوای تو چشماش زل بزنی اون خودش از چشمات بخونه ؟😂😂😂خو باید بگی که بدونه دیگه

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
ببین طبق تجربه ای که من دارم ،پسرا هیچوقت از کلمه آویزون استفاده نمیکنن ،دخترا این کلمه رو به کار می ...

اخه میدونی اصلا دلیلی هم نداره اینو بگه ما مثلا به یکی میگیم اویزون که ۲۴ساعت بیخ ریشت باشه ولت نکنه

نه کسی که بهت پیام داده من معذرت میخوام حق داری جبران میکنم

جالب اینجاس پسره خودش به دختر عمم میگفته هرکی جات بود الان حتما بلاکش کرده بودم تو روشم نگاه نمیکردم و بلاک لیستشو فرستاده که صد و خورده ای نفرو بلاک کرده بوده

دختر عمم بهش گفته چرا اینقد دوسم داری خب دلیلش چیه که با من مثه بقیه نبودی؟اونم چیزی نگفته

اخه میدونی اصلا دلیلی هم نداره اینو بگه ما مثلا به یکی میگیم اویزون که ۲۴ساعت بیخ ریشت باشه ولت نکنه ...

من که میگم دختر از خودش دراورده از حسادت

خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی ممکن شد  ای لاویو پی ام سی  
2823
2791
2779
2792