2821
2789
عنوان

اگه یه پسر.....

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 45 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه میدونی اصلا دلیلی هم نداره اینو بگه ما مثلا به یکی میگیم اویزون که ۲۴ساعت بیخ ریشت باشه ولت نکنه ...

شاید پسره نگفته آویزون ،ولی اینجوری گفتی ،معلومه تنوع طلبه ،دختر عمت یه مدت باهاش حرف بزنه بعد امتحانش کنه ،به هرحال کسی نمیتونه ذات واقعی خودشو نشون نده ،الان فعلا معلوم نیست تقصیر کی هست؟! خودتون سعی کنید امتحانش کنید بفهمید 

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️
شاید پسره نگفته آویزون ،ولی اینجوری گفتی ،معلومه تنوع طلبه ،دختر عمت یه مدت باهاش حرف بزنه بعد امتحا ...

اره توی تنوع طلب بودنش که شکی نیست من خودم لاشی بازیاشو دیدم ولی به دختر عمه من رسید کلا رفتارش عوض شد😐نمیدونم چه غلطی بود باعث اشنایی این دوتا شدم

ببین روزای اول رفت تمامممم امار زندگی دختر عمه منو دراورد همشو خالص بعدم امثال موقع انتخاب رشتمون این برای مو به موی کاراش با دخترعمه من مشورت میکرد و طوری انتخاب رشته کرد که با دختر عمه من یه شهر بیفته ما همه قیافه هامون اینجوری بود😐

اصلا این کارا ازش خیلییییی بعیده

همشم به دختر عمم میگه تو میخوای منو گول بزنی تو منو میذاری میری یه شهر دیگه

چه خاله زنکه پسره😂😂😂

همین موضوع رو بهونه کنه جدا شه ازش

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃
بگه پس بیا همو ببینیم منم باهات صحبت دارم بعد بهش بگه

ارهههههه افرینننننن😍😍😍😍😍بهترین ایده💋❤️❤️❤️

یه تیپ خفنم بزنه که بفهمه کیو از دست داده

ای دمت گرممم باهوش کی بودی تو؟؟؟😍😍😍

بیا ماچ از کلت 

دختر عمم میگه عاشقتم کلی😢😍تو رو‌دوس داره به من میگه خنگ🙁

اخه یه درصد اگه کار اون نباشه😕

اینو دیگه باید دختر عمت تشخیص بده ما که پسره رو نمیشناسیم بدونیم این کارارو میکنه یا ن

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃
ارهههههه افرینننننن😍😍😍😍😍بهترین ایده💋❤️❤️❤️ یه تیپ خفنم بزنه که بفهمه کیو از دست داده ای دمت ...

فداتونم ک منننن عشقاا

پس حله اقا پاشین برین لباس خوشگلارو از کمد دربیارین