2777
2789
عنوان

این عشقه؟؟؟؟

315 بازدید | 30 پست

حدود 6سال پیش که مجرد بودم در یک نگاه عاشق برادر دوستم شدم. خیلی پسر با ابهت و محجوبی بود. دوسال عشقشو تو دلم نگه داشتم. یه روز بهش پیام دادم و یه شعر عاشقانه براش فرستادم. اونم جواب داد، سکوت سرشار از ناگفته هاست، مرا بگذار و بگذر

فهمیدم که شرایط ازدواج نداره. دیگه بهش پیام ندادم. توی دلم عشقشو نگه داشتم. الان متاهلم. فکرش گاهی وقتا دیوونم میکنه. خودمو سرزنش میکنم. شبا خوابشو میبینم. 

شوهرمو به شدت دوست دارم و اونم منو دوست داره. زندگیمو هم دوست دارم. 

اسم این حسی که من دارم چیه؟

فوق العاده به زندگیم متعهدم. فقط نمیدونم اسم حسم چیه.

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات

اسی ببخشید 

عزیزان لطفا گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بهش فکر نکن حست از بین میره مطمئن باش 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
چقدر شعرش قشنگ بوده پسره مجردع؟

اره. چقدرم این شعر روم تاثیر بد گذاشته

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات

به نظر من چون بهش نرسیدی ذهنت هنوز درگیرشه! بیخیالش باش، هر وقت فکرش اومد به ذهنت حواستو با چیزی پرت کن! البته وقتی بچه دار بشی مطمئن باش انقد دغدغه پیدا میکنی که خودتم فراموش میکنی چه برسه به اون 😁 فراموشش کن

شیطون بعضی موقع هاوقتی میبینه همه چی روبراهه ازهرراهی واردعمل میشه،عشق کاذب ویادگذشته هم یکیش

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯