2777
2789
عنوان

این عشقه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست
چرا صبر نکردی بیاد خواستگاریت؟

موقعیت نداشت. مقطع دکترا میخوند. سربازی نرفته بود. پدرش فوت کرده بود. مسئولیتش زیاد بود. خودش اینا رو نگفتا. خودم فهمیدم

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مطمئنی رابطت با شوهرت خوبه؟

اره شوهرم یه هدیه بزرگه. اما با خانوادش یکم اختلاف دارم

چو تخته پاره بر موج رها رها رها من...... نی نی یار عزیز یه دیقه دستتو از روی تعلیق کاربری من بردار. اخیرا اعلام شده شورت قرمز درمان هر اختلافیه.صل علی ستاره شوشو لنگه نداره.(متنفرم از کلمه شوشووو) جمیعا صلوات
شیطون بعضی موقع هاوقتی میبینه همه چی روبراهه ازهرراهی واردعمل میشه،عشق کاذب ویادگذشته هم یکیش

چیکار کنم که فکرم نره سمتش؟ 

اسی یه سوال مهم؟! پیامی که واسش فرستادی چی بود؟

شعر عاشق نشدی از معین

حالا اون پیامی رو که فرستادین به ما هم بگین بلکم به دردمون خورد😅

هرگز این کار رو نکن. آخرش پشیمونیه. با رفتارت بفهمون نه با پیام.

چیکار کنم که فکرم نره سمتش؟ 

اگه بهت ی آپارتمان خیلی شیک ورویایی بدن اماتوبرهوت وکویرحاضری بری توش زندگی کنی!

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

این یه بخشی از زندگیت بوده از خودت توقع نداشته باش که فراموش کنی ولی چون تو ذهنت خیلی بهش پر و بال دادی الان همچین حسی داری

رهاش کنه بزار برع تو الان بخشی از یه زندگی مشترکی...

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
این یه بخشی از زندگیت بوده از خودت توقع نداشته باش که فراموش کنی ولی چون تو ذهنت خیلی بهش پر و بال د ...

ممنونم از راهنماییت

ممنونم از راهنماییت

قابلی نداشت گلی خانوم❤

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
این یه بخشی از زندگیت بوده از خودت توقع نداشته باش که فراموش کنی ولی چون تو ذهنت خیلی بهش پر و بال د ...

به نظرت اگه بچه دار شم دیگه این حس از بین میره؟