2821
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

299 بازدید | 49 پست

سلام دوستان گل.عزیزان من مشهدم برا عمل لیزیک قراره برم پیش دکتر درخشان بیمارستان خاتم الانبیا عمل لیزیک انجام بدم ..کیا رفتن اونجا پیشش؟کسی از اشناهاتون میشناسین رفته باشه و ازشون راضی باشن؟؟؟؟اخه چشم حساسه خیلی استرس دارم عملم خوب پیش میره یانه!هرچند سرپاییه عملش وقت زیادی نمیبره ولی حساسیتش بالاس..میخام بدونم دکترو میشناسین لطفا نظر بدین ببینم چجوریه کارشون ..ممنون از لطفتون  

من چشمم یک نمره ضعیفه میشه لیزیک کنم ؟ فقطم یه چشمم ضعیفه یکیش نیس

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خیلی میترسم از لیزیک میترسم کور شم یهو خخخخ

شنیدم زایمان طبیعی نمیتونی بکنی بعدش

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
چرا😳من نمیدونستم

نمیدونم والا حتما بخاطر زور زدنشه منم شنیدم

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
خب شماره چشمت که بالا نیست.عینک نزن

دور اصلا نمیبینم اذیت میشم چون ک میگم یکی سالمه یکی ضعیفه یه جوریم میشه

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
2823
2791
2779
2792