2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 49 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو یکی نمیبینی مال من نزدیگ چهارچی میگی😐😂

بخدا دور خوب نمیبینم دلم میخواد فضولی کنم ببینم کی میاد میره ولی ادمارو نمیبینم😂😂😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
برو با دکتر صحبت کن اگه شماره چشمت یک سال یا شش ماهه که ثابته.لنز دائم بذار

ن پارسال ۷۵ بود الان شده یک فقطم چشم راستم . 

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
وای عزیزم منم خیلی اذیت میشم😂

🤣 میرم لنز میخرم عینک دوس ندارم

من خیلی میترسم از لیزیک میترسم کور شم یهو خخخخ شنیدم زایمان طبیعی نمیتونی بکنی بعدش

وا الکیه عمرا تاثیر داشته باشه اینقد راحته بعد سه چهار روز راحت میتونی ب کارای بیرونت برسی

وا الکیه عمرا تاثیر داشته باشه اینقد راحته بعد سه چهار روز راحت میتونی ب کارای بیرونت برسی

اره فقط روز اولی درد داره بعدش خوبه دیگه ولی میگن تا چن روز باید اتاق تاریک باشی درسته؟ 

باید خیلی تمیز بزنی درش بیاری من که حالشو ندارم با همین عینکم تا موقع عمل سرمیکنم🤓

راستی من لنز میذاشتم رفتم واسه عمل گف دیگه لنز نزار عکس قرنیه نمیشه بگیریم ازت باز دوهفته الاف شدم تا اثر لنز از رو چشام بره

باید خیلی تمیز بزنی درش بیاری من که حالشو ندارم با همین عینکم تا موقع عمل سرمیکنم🤓

عمل کن راحتتت منم دو بشه میرم عمل