2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 49 پست
اره فقط روز اولی درد داره بعدش خوبه دیگه ولی میگن تا چن روز باید اتاق تاریک باشی درسته؟ 

اگه نور اذیت کنه وگرنه الزامی نیس‌.برا بیرونم عینک افتابی.بهترین فصل همین موقعه س میگن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نزنی میشه مال من25بود حالا شده چهار

وااایی درس میخونی ؟ 

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
اول که بودم شروع شد یه چن سال نزدم اینطوری شدم الان خیلی وقته میگذره

اها خب چون سن رشدم بودی برا همون

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
اره برا همون بوده الان دیگه سنم رفته بالا سن واقعیم23هست

منم قبلا ضعیف نبود دو سه سالی هست ک یهو حس کردم یه چشمم بد و تار میبینه ک رفتم گفت نیمه و دکتر گفت تو خیلی حساسی 

بعدم ک رفته رفته زیاد شد الان یک شده ولی بخدا حساس نیستم واقعا اذیتم

منم قبلا ضعیف نبود دو سه سالی هست ک یهو حس کردم یه چشمم بد و تار میبینه ک رفتم گفت نیمه و دکتر گفت ت ...

میدونم چه کم چه زیاد اذیت کنندس اگه عینک داشته باشی تغییرشماره چشمتو سریع حس میکنی. منم چشم راستن داغونه

راسته که میگن شماره چشت باید ثابت بشه مال من که میره بالا

اره من پرسیدم وقتی عمل میکنی باید ملاحضه کنی چشات باز ضعیف نشه دکترت بهت میگه چیکا کنی‌.بعد شنیدم بعد ۲۰ سال ممکنه دوباره ضعیف شه شایدم ۱۵ سال ولی مراقبت میخاد