2777
2789
عنوان

شجریان...

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 65 پست
واقعا نمیفهمم جون خودشون دوست نداشتن دلیل نمیشه جلو ناراحتی بقیرو بگیرن چقد بعضیا رفتاراشون چیپ و خو ...

والا بخدا

من از بچگی عاشق صدای استاد بودم و هستم 

نبودنشون واقعا حس بدی بهم میده

مثل اقای سیروس گرجستانی ک از بچگی با سریالاش زندگی کردیم و وقتی فوت شدن من واقعا دلم گرفت

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من اول الف بودم 😎 اینقد از قدیم شروع کردم بین کیپاپرا جدید حس پیری میکنم 

اووو😻

من ۵ ساله کیپاپرم😎۵ سال پیش اکسوال شدم شانسی عکس سهون. تو نت دیدم و ازش خوشم اومد😄خیلی بایس عوض کردم ولی بایس اصلیم چانیوله تو اکسو☺️تو بی تی اسم جونگکوک و ته 😍

با صداش زندگی کردم با مرغ سحرش مست شدم با اوازش عرفان شناختم با شجاعتش قدرت گرفتم با مرگشم داغ شدم&n ...

یه جای میگه من فقط با یک شخص مشکل داشتم نا با کل ج ا

یک جای دیگه میگه اینا 1400 ساله با هنر مشکل دارن

ولی ربنا 1400 سالو میخونه!!

هرچی که بین منو اون بود  از جنس گنـــاه شــد  اون دنیاهم تبـــاه شد‌...

حیف و افسوس و ضد افسوس

هنرمند بزرگ و مردمی 

انسان بزرگ 

باعث افتخار  ما

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اووو😻 من ۵ ساله کیپاپرم😎۵ سال پیش اکسوال شدم شانسی عکس سهون. تو نت دیدم و ازش خوشم اومد😄خیلی بای ...

خوشبختم دونسنگ 😁😁 اره دیگه گروهای جوون طرفداراش الان زیادن فن های الف بیشتریا قک کنم ازدواج کردن مثل خودم و حتی بچم دارن 😂 بایس منم تو بی تی اس کوکیه... تو سوجو کیوهیون (ای ام گیمر😎) شیوونم ک خدای جذابیته

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
واقعا ناراحت کننده بود، ایشون که زندگی پربرکتی داشتن ولی ما یه آدم حسابی رو از دست دادیم

دقیقا آدم حسابی مملکت هم رفت 

تنهامون گذاشت تو روزای سخت  

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

‌واقعاً عجيبه پسر استاد شجریان میشه همایون شجریان و پسر استاد ناظری میشه حافظ ناظری که هر دو در جوانی جز مفاخر موسیقی هستند، پسر استاد مشایخی میشه رهبر ارکستر و پسر استاد داوود رشیدی میشه دکتر رشیدی استاد دانشگاه سوربن، پسر استاد انتظامی میشه استاد مجید انتظامی و پسر استاد ایرج خواجه امیری هم احسان خواجه امیری خواننده پر طرفدار پاپ ایران.

و حالا بگردید دنبال پسر محسن رضایی، رفسنجانی، روحانی، فلاحیان، گیلانی، خلخالی، واعظ طبسی، لاریجانیها و بسیاری از بزرگان و مسئولین... که انقلابیند و الگو برای ملت، یا خودکشی میکنند، یا رشوه میگیرند، یا اختلاس میکنن و یا به زندان میرن.

سالم از سی رفت غلتکسان دوم از سراشیبی کنون سوی عدم .... پیش رو میبینمش مرموز و تار بازوانش باز و جانش بی قرار ....جان زشوق من میلرزدش ابم و میگدازد از اتش ....جمله تن را باز کرده چون دهان تا فرو گیرد مرا هم ز آسمان ...... با تنه خسته پای ریش ریش خستگان بردم بسی بر دوش خویش .....گفتم این نامردمان سفله زاد لاجرم تنها نخواهندم گذاشت ....لیک تا جانی به تن نشناختند همچو مردارم به راه انداختند ........ ای دریغ از آن صفای کودنم در بسیار لب خاموش من .... ای دریغ.....
نه من هنوز امید دارم یه روز برم کنسرت بی تی اس و فن میتینگ😂😻

چرا ک نه شایدم دیدی یروز رفتی

منک کلا دوس دارم واسه زندگی برم کره

انگار ک یه دنیای دیگس عاشقشم

گروه آبی قد:۱۵۰😁وزن فعلی:۵۶😑وزن هدف:۴۹😻من میتونم💪😊

یه سری دارن میسوزن از اینکه استاد محبوب هستن و اینهمه طرفدار دادن

که بدون هیچ چشمداشت گریه میکنن ناراحت هستن و تجمع میکنن

خودشون باید کلی پول خرج کنن طرفدار جمع کنن با بدبختی 

الهی امشب تو‌خواب بمیری.

الهیی

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

کاش ده سال از عمرم کم شده بود اما فوت این استاد نمیدیدم دارم دق میکنم 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
همچنین اونی😻 اره دیگه😹 من بلک پینکم دوس دارم

اونم خوبه دختراش خیلی هاتن😂 و  کیوت 

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
2790
2778
2791
2779
2792