2777
2789
عنوان

شجریان...

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 65 پست

با صداش زندگی کردم با مرغ سحرش مست شدم با اوازش عرفان شناختم با شجاعتش قدرت گرفتم با مرگشم داغ شدم 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
الان یسریا میان میخورنت تاپیک بغلی داره میگه چزا اینقد ناراحت میشین و گریه میکنید نمیدونم چرا دیگه ...

مریضن دیگه ادمه دلش میخواد واسه بعضی چیزا گریه کنه چون براش عزیزن تحملش سخته

دیگ به کسی چه واقعا

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مریضن دیگه ادمه دلش میخواد واسه بعضی چیزا گریه کنه چون براش عزیزن تحملش سخته دیگ به کسی چه واقعا

واقعا نمیفهمم جون خودشون دوست نداشتن دلیل نمیشه جلو ناراحتی بقیرو بگیرن چقد بعضیا رفتاراشون چیپ و خودخواهانس

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
خدا نکنه ، قسم نده دختر خوب ، چی شده عزیزم ؟

فقط میخام بمیرم

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
الان میان میگن چرا میگین تاپیک میزنین و... درصورتی که برای هرتاپیک خیانت خود نینی سایتیا ۲۰تا تاپیک ...

دقیقا فقط دلشون میخواد تاپیک تجاوز و خیانت باشه

ماهم همچین عزیزیو از دست دادیم دلمون میخواد عزاداری کنیم به کسی چه

چقد بعضیا کم شعورن واقعا

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   

واقعا ناراحت کننده بود، ایشون که زندگی پربرکتی داشتن ولی ما یه آدم حسابی رو از دست دادیم

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
من اول اکسوال بودم 😻 هردوشون عالین😻❤️

من اول الف بودم 😎 اینقد از قدیم شروع کردم بین کیپاپرا جدید حس پیری میکنم 

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
دقیقا فقط دلشون میخواد تاپیک تجاوز و خیانت باشه ماهم همچین عزیزیو از دست دادیم دلمون میخواد عزاداری ...

اخه استاد به این بزرگی حای یه تاپیکم راجبش نزنیم درک نمیکنم مخصوصا یه کاربر به اسم قمب... که همش توهین میکرد  تو تمام تاپیکا میگفت ادم بدردنخوری بود😕خدایی خیلی بیشعور بود ما دلمون میخواد ناراحت باشیم به بقیه چه😖

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز