2777
2789
عنوان

شجریان...

875 بازدید | 65 پست

تازه خبر دار شدم فوت شدن

انقد ناراحتم ک خدا میدونه کل انرژیم تحلیل رفت یهو 

خدا رحمتشون کنه... 

یکی از افتخارات نسل ما همین همدورگی با استاد شجریان بود بنظرم 

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   

تو رو به اربعین امام حسین تو رو به صاحب امروز قسم‌دعاکنید بمیرم امشب

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با استاد شجریان مولانا را شناختیم

فقدان بزرگی هست

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

الان یسریا میان میخورنت تاپیک بغلی داره میگه چزا اینقد ناراحت میشین و گریه میکنید

نمیدونم چرا دیگه به این چیزام حسودی میکنن یا تعصب دارن چ مرضی هست ک همش دلشون میخواد ساز مخالف یا خاص بودن بزنن

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 
انشالله

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/