2777
2789
عنوان

شجریان...

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 65 پست
یه سری دارن میسوزن از اینکه استاد محبوب هستن و اینهمه طرفدار دادن که بدون هیچ چشمداشت گریه میکنن نا ...

دقیقا تا بسوزن و جونشون دربیاد 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه استاد به این بزرگی حای یه تاپیکم راجبش نزنیم درک نمیکنم مخصوصا یه کاربر به اسم قمب... که همش توه ...

بدرد نخور گویا خودشونن که حتی شعور اینو نداشته وقتی یکی ناراحت مرگ عزیزیه حرفای مزخرفشو برا خودش نگه داره 

ناراحت نکن خودتو این ادما پر شدن تو نینی سایت 

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   
بدرد نخور گویا خودشونن که حتی شعور اینو نداشته وقتی یکی ناراحت مرگ عزیزیه حرفای مزخرفشو برا خودش نگه ...

واقعا هم بدرد نخور خودشه👌

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
‌واقعاً عجيبه پسر استاد شجریان میشه همایون شجریان و پسر استاد ناظری میشه حافظ ناظری که هر دو در جوان ...

حرف حقو زدی خواهررررر

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز