2777
2789
عنوان

زندانی کردنم

260 بازدید | 22 پست

سلام دوستان 

میشه کمکم کنید این تنها راهمه 

خانوادم منو زندانی کردن چون میگن دختر که بیرون نمیره ۲۱ سالمه 

میشه اگه کسی یه دعا نویس خوب میشناسه معرفی کنه 

تاقبل اینکه افسرده شم🥺💔دیگه هیچ راهی برام نمونده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از چاله میخوای بیوفتی تو چاه؟

استخاره انلاین بکن اول ببین چی میاد 

بعدشم با عقلو درایت پیش برو 

افسردگی خیلی بهتر از عواقبه دعانویسیه

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

بهتره دنبال دعا نویس و این چرت و پرتا نباشی،دخترای زیادی رو میشناسم که مثل شما هستن همش خونن تا شوهرشون بدن نیازی نیست خانواده ات تغییر کنن سعی کن خودتو تغییر بدی اون بیرونم خبری نیست همه کرونا گرفتن روزی بالای صد نفر میمیرن سعی کن درآمدزایی کنی برنامه ی دیوار سرچ کنید کار در منزل کار کنید کار به کسی هم نداشته باشید کتاب بخونید شما که نمیتونید برید بیرون دوستای مجازی پیدا کنید بعضی از این دوستای مجازی از این ادمای تو جامعه هم بهترن باهاشون کل کل و دعوا نکن خودتونو هم با دیگران مقایسه نکنید خودتونو بسپارید به خدا

هر آنچه که برای روحت خوب است،همان را انجام بده :)