بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سابليمينال ي سري جملاتيه كه ب ذهن القا ميشه با فركانسي كه ضمير خود اگاه ما نميشنوه....ضمير نا خوداگاه مثل بچس هرچي بگي باور ميكنه مثلا تو ب خودت بگو من زيبام..يهو ضمير خوداگاه ميگه ن دروغ تو زيبا نيستي و واقعيتو ب روت مياره..ولي اگه ضمير خداگاه نشنوه ضمير ناخداگاه گول ميخوره...و ذهن از همه چي قدرتمند تره ..حتي DNAرم تغيير ميده مثلا تغير رنگ چشم ليفت مژه چال گونه زيبايي اعتماد ب نفس درمان بيماري و ....خيلي زياده و خيليا نتيجه ميگيرن ...من ب اسي گفتم از گوگل دان كن چرن هست خارجيه ولي خب خيليا اعتماد نميكنن ميگن شايد چيز ديگه اي ب ذهنمون القا كنه....روش تضمينيش خريدن سابه ك اگه ب اسم خودت بخواي كه تاثير بيشتري داشته باشه شايد ٦٠هزار بشه ولي خب مطمعنه...البته منم ميسازم...تا حالا واسه دو سه نفر ساختم فاميل بودن...جواب داده...ولي ديگ واسه كسي نساختم اخه خيلي سخته جون ادمو در مياره😂 ولي اگه وسواسي نيستي از گوگل بگير