2777
2789
عنوان

طرز برخورد با صاحبخونه

640 بازدید | 36 پست

بچه ها ما یه خونه گرفتیم که آخرای بازسازیش بود.‌ بعد چند جایی هم که به نظرمون میرسید بررسی کردیم به نظر همه چی اکی بود.

به صاحبخونه گفتیم دیگه کاری نداره گفت نه تمومه و میشه قرارداد ببندیم.

ولی وقتی اومدیم بار اوردیم دیدیم هنوز کارهایی مونده. شاید باورتون نشه بعضی پریزاش خراب بود کلیدهای برق کار نمیکرد.

تا سه هفته هی ادم میفرستاد اینا رو درست کنه.

یک میله برای داخل کمد نداشت که قبل قرارداد بهش گفتم اونو نصب کن. با روی خوش گفت گفت باشه حتما. بعد اومدن ما هر بار بهش میگفتم با یه حالتی بدی میگفت باشه نصب میکنم. تا سه هفته بعدش زحمتشو کشید.

ما فکر کردیم تموم شده. بعد از سه هفته،  اومد بالای سر ما که خونه خودشه بکوب بکوب تعمیرات اصلا قابل تحمل نبود ما میرفتیم بیرون.

بهش هم اعتراض کردیم که چرا تو که این کارهارو داشتی به ما قبلش نگفتی. میگه خوب من نمیخوام شما ناراضی باشین میخاید پولو پس میدم برید جای دیگه. اخه این حرفه؟

ما هم تحمل کردیم. بخدا از پنجره دوجدارش اب میاد میگیم بهش قبول نمیکنه درست کنه، لوله ها گرفتگی داره زیر بار نمیره. هر بار سر راه اندازی شوفاژ جونمونو درمیاره تا ۳ بار من سرما نخورم این نمیاد راش بندازه. و خیلی چیزای دیگه.

بچه ها من خیلی خستم. ۲ ساله اینجا هستیم خونه اش خیلی برای ما بی برکته و هر بار سر یه چیزی عذاب میکشیم. اصلا نمیدونم چی کار کنم. هر چی دنبال خونه میگردیم پیدا نمیکنیم.

از دو چیز ناراحتم. ایا ما بی عرضه ایم یا چی که این انقدر ما رو گول میزنه و اذیت میکنه؟

شما باشین چه جور با این رفتارها برخورد میکنید؟

بابام میگه اگه کس دیگه ای بود جرات نمیکرد اینجوری خونه تحویلش بده با ما اینطور میکنه.

اجاره یا خرید؟ اجاره اگه هس ک برید جای دیگه راحت کنین خودتونو

ارزش اعصاب و ارامشتون بیشتره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین این تجربه بشه برات که تو گوشی یا دفترچه هرچی که قراره از یه خونه چک کنی لیستشو بنویسی گاهی ادم با تمام زرنگیش محو چیزای مهم میشه جزئیات یادش میره انشالله دفعه دیگه بری کلید و پریزای خونه جدیدتو چک کنی🌷

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه گیر آدم بی‌ملاحظه افتادین متاسفانه...ولی دعوا و مرافعه هم جواب نمیده...فقط،پیگیر باش و هر روز،زنگ بزن تا درست کنه...

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

وای ما یه مستاجر داریم روزی ک خونه رو دید همه چیشو قبول کرد 

شوهرش نقاش ساختمونه 

چن وقت پیش پیام داده خونه نیاز ب رنگ آمیزی داره در جریان هسی فلانی ؟دیه کی تو این خونه زندگی. میکنه!

شاید بی رحمی باشه ولی گفتم پول پیشتو میدم پاشو برو یجای خوب بگیر . اخه الان با ۲۰ تومن با ۱۰۰ تومن کجا پیدا میشه ک باب میل ادم باشه ؟

اجاره یا خرید؟ اجاره اگه هس ک برید جای دیگه راحت کنین خودتونو  ارزش اعصاب و ارامشتون بیشتره

اجاره. یک ماهه میگردیم دنبال اجاره تک واحدی هستیم. خیلی موردهای خوبی نیستن.

اینجا هم خیلی ارزون به ما حساب میکنه و تمدید میکنه، همه جا قیمت دو برابر این خونه هست.

خیلی بد جور گیر کردم. نه میتونم بمونم نه میتونم فرار کنم برم از اینجا

آره مثل اینکه دندوناتونو شمرده فهمیده شما هیچی نمیگیری و ساده اید

برید تو یه اتاق ۲۰ متری بنشینید بهتر ازاین که با همچین آدمی زندگی کنید

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
از خونه کلید نخورده بخاطر این مشکلاتش متنفرم😐😐😐😐

نه این قدیمیه که. ۳۵ سال ساخته. اه اعصابم بهم میریزه.

این دم و دستگاه لوله زیر سینکو قبل قرارداد چک کردم مساله نداشته باشه.

بعد اثاث کشی اومدم اب ظرفشویی باز کنم میبینم اب ریخت زیر کابینت زیرش. همه رو برداشته بود. میگه میام نصب میکنم چیزی نیست.

منم تجربه دارم تو ی ساختمان رفتم داشتن می ساختن ارامش نداشیم اعتراض کردیم گفت پولتو بدم برو گفتم پولمو میگیرم با ضرر زیانش..اونم دیگ هیچی نگفت خیلی خونه بدی  بود اتفاقای بدیم میافتاد بلاخره ی سال گذشت با جنگ دعوا پولمون ازش گرفتیم .اونجا فقط کابوس بود برام خراب شده

خب ديگه ميخايد هم ارزون باشه هم همه چيز تموم....

۲ سال پیش که ما گرفتیم ارزون نبود پول خونه نوساز بود فقط متراژش بالاتر بود و حیاط داشت ما خوشمون اومد.

همینطور یه چیزی نگید خواهشا ادمو بدتر ناراحت کنید.

دیگه گیر آدم بی‌ملاحظه افتادین متاسفانه...ولی دعوا و مرافعه هم جواب نمیده...فقط،پیگیر باش و هر روز،ز ...

اینکه یکی از ادم سواستفاده میکنه از سادگیت خیلی اذیتم میکنه

من خونه های قدیمیتر از اینم بودم از این بدبختیها نداشت.