2777
2789
عنوان

طرز برخورد با صاحبخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 36 پست
ب نظرم خونه ک نیمه کاره نباید قولنامه کرد

درسته‌ ولی این کارش تموم شده بود ظاهرا. ولی در باطن هزارتا کار داشت هنوز. چه میدونستم اخه.

اصلا انگار اینجا زندانی شدم هیچ جا برام جور نمیشه برم. خیلی خونه نحسیه. نمیدونم چرا

ببین این تجربه بشه برات که تو گوشی یا دفترچه هرچی که قراره از یه خونه چک کنی لیستشو بنویسی گاهی ادم ...

آره مرسی. خوب گفتی.

ولی یکی از فامیلامون میگفت رفتم خونه دیدم شیرالات همه نو بودن. بعد که رفتم ساکن شدم دیدم مالک اومده همه رو عوص کرده قدیمی انداخته. ادم تو این موارد چه کنه اخه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ما یه مستاجر داریم روزی ک خونه رو دید همه چیشو قبول کرد  شوهرش نقاش ساختمونه  چن وقت ...

حق داری شما.

ولی ما رنگ زده و ... تحویل گرفتیم. مورد ما فرق داره. ما توقع چی داشتیم؟ بزنه برامون رنگ کنه و در و دیواره و عوض کنه یا کابینتا رو؟

اب از پنجره دوجدارش بریزه رو فرشامون همه رو به گند بکشه؟ لوله هاش همه گرفتع باشه اب بزنه بیرون؟ من اینارو میگم.

اجاره. یک ماهه میگردیم دنبال اجاره تک واحدی هستیم. خیلی موردهای خوبی نیستن. اینجا هم خیلی ارزون به ...

خب ارزونیش می ارزع ب این همه اعصاب خوردی؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
آره مرسی. خوب گفتی. ولی یکی از فامیلامون میگفت رفتم خونه دیدم شیرالات همه نو بودن. بعد که رفتم ساکن ...

هیچی از شیرالات عکس بگیر البته بااجازشون

وای جداازاین یچیزی میخوام تعریف کنم یه خونه داشتیم گذاشته بودیم چندسال پیش برای فروش به مشتری های عتیقه ای میومدن یکیشون به رنگ لوله های گاز گیر داده بود که چرا کرم هس سفید نیس🤣خدایی کلیاتو ول میکردن میچسبیدن به جزئیات البته ماخودمون مثل شما کلی نگریم ولی همیشه خوب نیس اینجوری گاهی جزئیاتم مهمن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
خب ارزونیش می ارزع ب این همه اعصاب خوردی؟ 

نه. من که حاضرم ۴ برابر اینو بدم از غذام بزنم از اینجا فرار کنم فقط. خونه برام پیدا نمیشه هر کدوم یک مشکل اساسی دارن یا امنیت درست حسابی ندارن یا چه میدونم همسایه ناجور تو اون ساختمان هست یا صاحبخونه از اون زورگو هاس. گیر افتادم بخدا. خیلی وضعیت اجاره خونه بد شده.

و اینکه یه چیزی که ازارم میده اینه که از ادم حساب نمیبرن در حالیکه میدونم اگر یکی بود هیچ وقت این صاحبخونه جرات نداشت اینطور اذیتش کنه. تازه صاجبخونم از اون مظلوماس زورش به ما میرسه. 

دلم نمیخواد دوباره کسی بهم ظلم کنه. نمیدونم باید چطور برخورد کنم. 

هیچی از شیرالات عکس بگیر البته بااجازشون وای جداازاین یچیزی میخوام تعریف کنم یه خونه داشتیم گذاشته ...

ههه با حال بود. منم باید به همه چی گیر بدم والا. 

عکس گرفتن ایده خوبیه، مرسی.

به نظر شما برای گرفتگی راه اب و .. ادم باید چطور متوجه بشه؟ الان اینجا سه قسمت گرفتگی داشت فنر گذاشتن باز کردن. یک بار هم که خودمون ۱۰۰ تومان پول دادیم.

شایدم این خونه استثناس انقدر عذاب میده به ادم. چه بدونم.

ههه با حال بود. منم باید به همه چی گیر بدم والا.  عکس گرفتن ایده خوبیه، مرسی. به نظر شما برای ...

اخه بیین تو خونه ی مردم نمیشه فهمید گرفتگی لولرو مگراینکه اون خونه واقعا مشکل داشته باشه سرزده بری یهو ببینی میدونم چی میگی واقعا عذابه شایدم حس بدی بهش داری که مدام برات چیزی پیش میاد از همسایه ها هم میتونی بپرسی خونه های اطراف مشکل اب برق فاضلاب ندارن یا انتن دهیشم باگوشیت بزنگی یا بیای اینترنت میتونی انتخاب کنی

اخه بیین تو خونه ی مردم نمیشه فهمید گرفتگی لولرو مگراینکه اون خونه واقعا مشکل داشته باشه سرزده بری ی ...

مرسی. دیگه چه نکات دیگه ای هست که باید توجه کنم؟

قبلا یه خونه دیگه رفتیم اونم قدیمی بود هیچی رو چک نکردیم گفتیم خوبه بریم قرارداد انقدر خوب بود برامون پر برکت و راحتی.

اینجا مثلا اومدم حسابی چک کردم اینجور از اب دراومد.

مرسی. دیگه چه نکات دیگه ای هست که باید توجه کنم؟ قبلا یه خونه دیگه رفتیم اونم قدیمی بود هیچی رو چک ...

دیوارا بوی نم ندن اگه کاغذ دیواری یا بلکا زدن اروم دست بزن ببین جنبه ی زیبایی داره یا برای پوشوندن عیبهاش هست دیگه یادم نیس عزیزم راستی در چهارچوب داشته باشه بعضی مدلا دیدی بالای در و دوطرفش چهارچوب نیس سه چوب هست که از زیرش سرما یا هوا رد میشه

دیوارا بوی نم ندن اگه کاغذ دیواری یا بلکا زدن اروم دست بزن ببین جنبه ی زیبایی داره یا برای پوشوندن ع ...

مرسی عزیزم. چه نکته خوبی گفتی در مورد چهارچوب تا حالا موردتوجهن نبوده. مرسی.

اره ب ما هم گفته بودن تمومه اما...ب نظرم سعی کن بلند شی 

اخ. هزار کار و مساله دیگه هم دارم، جابجایی هم تحمل میکنم. 

همه بهم میگن میری یه جا بدتر از اینجا میشه. همسایه خیلی بد کنارم دارم یکی دیگه داره تخریب میکنه برای یاختمون سازی . از در و دیوارش برام میباره.

اصلا اعصاب ندارم دیگه. 

باید بعد از سال اول میرفتم الان که قصدم حتمیه ولی موردهای اجاره خیلی بدن.

اخ. هزار کار و مساله دیگه هم دارم، جابجایی هم تحمل میکنم.  همه بهم میگن میری یه جا بدتر از این ...

الانم جاب جا شدم نمیدونی چقدر ارامش دارم بعضی موقع ها خواب میبینم بازم اونجام .بلند میشم میگم خدایا شکرت