2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین کمک

62 بازدید | 6 پست

سلام من دیروز رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۶ روزشه، قلبش هم تشکیل شده

توی سونو نوشته ساک حاملگی در محل نرمال دیده شد، قطب جنینی دیده شد، ضربان قلب هم وجود دارد، البته یه سریاشو به اختصاد انگلیسی نوشته حالا من اینجوری میگم

اندازه جنین هم زده

ولی اندازه ساک رو نزده

درباره کیسه زرده هم هیچی نگفته

یعنی همه جیز نرماله؟

غروب نوبت دکتر دارم

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

همچنین رایگانه فقط قسمت پیامای مشاور پولیه که اونا هم به درد نمیخوره

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم اندازه ساک و زرده نزده بود.همه چی هم نرمال بود.در ضمن اونیکه سونوگرافیت میکنه هم دکتر متخصصه ..میتونی ازش بپرسی که مثلا همه چی نرماله و اینا ...تا استرس نگیری

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
آخر سونو بهم گفت مبارک باشه پس خیالم راحت باشه؟

آره بابا.منم چن روز پیش رفته بودم.هیمنایی که گفتیو نوشته بود.مال منم 8 هفته بود

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
آخر سونو بهم گفت مبارک باشه پس خیالم راحت باشه؟

مبارکه عزیزم😍😍اگه خواستی بیا دورهم باشیم سوالامونو بپرسیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/5175228/دورهمی-مامانای-خرداد۱۴۰۰

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)