2777
2789
عنوان

رفتارهای عجیب پدرشوهرم

1913 بازدید | 97 پست

بچه ها پدرشوهر من درکل انسان بسیار شریف و خوبیه و هیچ بدی ازش ندیدم تو این مدتی که عروسشون هستم.جز این رفتارهای عجیب دوهفته ی اخیر. داستان از اونجا شروع شد که حدود دو ماه قبل مادرشوهرم کرونا گرفت(بویاییش کامل رفت) و بعد از اون شوهرم هم دو شب تب و لرز کرد و واسه احتیاط خودشو قرنطینه کرد، منم از اونموقع دیگه نرفتم خونشون تا دوهفته قبل.

دو هفته قبل که بعد از مدت ها رفته بودم خونشون یه کیک هم پختم و بردم. پدرشوهرم اومد دم در و کیک رو ازم گرفت و خم شد و دستمو بوسید و گفت چون کروناست و نمی تونه صورتمو بوس کنه. منم غافلگیر شده بودم اصلا نمی دونستم چی بگم یا چیکار کنم ولی کلی خجالت کشیدم و شرمنده شدم. 

حالا از اون به بعد چندبار دیگه هم که دیدمش ، موقع سلام احوالپرسی همین کارو تکرار می کنه و من از خجالت آب میشم. نمی دونم چیکار کنم؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جون بابا پدر پدرشوهر من ی بابابزرگ همسرم امده بودن خونمون واسه جهاز برون امد جلو پیشونمو بوس کرد😂

ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان  صلوات یاحمد بخونید  ممنون