2777
2789
عنوان

رفتارهای عجیب پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم به همین نتیجه رسیدم

دیگه سنی ازشون گذشته حتما خودشون بهتر معنی احترام و این چیزا رو می‌فهمن حتما تو خودشون به این نتیجه رسیدن این بهترین حالت عروس نوازیه😁اونا دوست دارن مثل خارجی ها عین یه لیدی ملکه باهات برخورد کنن

بی خیال توام مثل من بهش فکر نکن بزار راحت باشه

دیگه سنی ازشون گذشته حتما خودشون بهتر معنی احترام و این چیزا رو می‌فهمن حتما تو خودشون به این نتیجه ...

اینکه میگی درسته ولی مثلا دیگه این اواخر هم موقع سلام علیک هم موقع خدافظی خم میشه دستمو میبوسه. میخوام بگم بابا اخه لامصب خارجیام یبار میبوسن 😂🤦🏻‍♀️

یا مثلا میریم باغشون همه وایسادن ، میره فقط واسه من صندلی میاره که بشینم جلوی همه. سری قبل اینقد هوامو داشتن که زنعموی شوهرم برگشت بهم گفت: عزیزم بارداری؟؟؟ 😅

حالا فکر کن ما عقدیم. یعنی قشنگ تیکه انداخت 😅🤦🏻‍♀️

اونو که مطمئنم هیچ نظر بدی نداره فقط خودم خیلی معذب میشم. وقتی هم که خیلی مقاومت می کنم میخنده میگه ...

چند بار دستت بکش  اگر چیزی گفت بگو خودم معذبم  ادمها وقتی یکم سنشون میره بالا  بعصی از رفتارشون دیت خودشون نیست

اینکه میگی درسته ولی مثلا دیگه این اواخر هم موقع سلام علیک هم موقع خدافظی خم میشه دستمو میبوسه. میخو ...

چه با حاله پدر شوهرت قفلی زده قشنگ روت🤣🤣🤣خب احتمالا چون عروس جدیدی هواتو داره محبتت به دلش نشسته😁😁😁