2777
2789
عنوان

مادرم اذیتم میکنه

556 بازدید | 26 پست

سلام .من باردارم.  از دست مادرم خیلی حرص میخورم. تمام طلاهای منو ازم گرفته . اولش میگفت برات نگه میدارم . بعد گفتم اشکالی نداره . بعد دیدم یه تیکه اش رو فروخت برای خودش النگو خرید. بعد دیدم داره سر هر داستانی هدیه میده به عروساش.هر چی میگم بیار برام میگه من امانت دارم. میگم داری به باد میدی میگه نه مال خودمه. اخرشم بزور گریه برام اورده . دوسه تا پرپری نازک!!! میگه همینا بود. از طرفی دلم براش میسوزه . چون زندگی سختی داشته. از طرفی میبینم دارم قربانی میشم. من تک دخترشم و همه مشکلاتشونم رو دوش منه. برادرام هیچکاری براش نمیکنن. الان ۲ شبه دارم از دست کاراش گریه میکنم.حامله هم هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مادر دلسوز بچش نیست؟؟ تقصیر خودته دیگه چیزی امانت نده بهش

بنظرم حالش خوب نیست . اولش فکر میکرد من باید کار کنم پولمو بدم بهش. بعد برای ازدواجم خیلی اذیتم کرد. بعدشم الان هر چی مال منه حس میکنه مال خودشه . 

خب الان پیش شوهرت ضایع نیست بپرسه طلات کو؟

شوهرم خبر نداره طلا دارم پیش مادرم. ولی الان دارم دختر دار میشم دلم میخواد طلاهام پیش خودم باشه بدمش به دخترم . ولی مادرم داره همشو به باد میده. 

سلام عزیزم من حستو درک میکنم اون مادرته خیلی بهش احترام بذارو قدردانشون باش اما تو حق داری که مالت و برای خودت نگه داری و ایشون حق‌دخالت ندارن ازین به بعد چیزی پیششون امانت نذار بعدم طلا چیز کمی نیست خیلی گرونه نمیشه از کیسه خلیف بخشید چون مال شماس درسته زندگی سختی داشتن ولی نباید حق شمارو بخورن مشکل خانوما اینه همیشه احساسی برخورد میکنن منطقی باش با احترام و مهربانی دیگه اجازه نده که از مالت استفاده کنن چون کارشون خلاف شرع و حتی حقوقه اون چیزیم که ازت گرفتن و پس ندادن خودتون مخیرید میتونید ازشون برید و با جدیت پس بگیرید میتونید ببخشید بهشون به خاطر اینکه مادرتون هستن و میگید که زندگی سختی داشتن این تنها کاریه که میشه کرد و منطقیه واینکه شما که دارید مادر میشید باید یاد بگیرید نه بگید میدونم سخته بخصوص به مادر یا کسایی که دوست داریم اما کار درست همینه ممکنه طرف ناراحت شه اولش ولی بعد میفهمه حق باشما بوده ناراحتی یه لحظه ی اون خیلی بهتره که فردا اون دنیا به خاطر خوردن مالتون و ازارتون با این حال برن جهنم 

عب نداره مادره نباید چیزی گفت بازار دلش شاد باشه البته یکم کمتر امانت بده بهش ولی دلشم نشکن

بیشتر از این میسوزم که همه کاراش با منه. پسراش و عروساش بی محلی میکنن. ولی باز میخواد دلشونو بدست بیاره. منم زندگی خودمو دارم خب. 

شوهرم خبر نداره طلا دارم پیش مادرم. ولی الان دارم دختر دار میشم دلم میخواد طلاهام پیش خودم باشه بدمش ...

دیگه امانت ندید بهشون دعوا نکنید باهاشون ولی این مال شماس هیچ کس هیچ کس حق تصرف نداره  دیگه هم نگران نباشید فقط کاری که گفتم با توکل به خدا سعی کنید انجام بدید امیدوارم نی نی تونم شاید و سرحال باشن همیشه