2777
2789

بردارشوهرم شش سال از شوهرم بزرگتره اما تازه داره عقد میکنه بعد میاد سرزندگیش. ما چهارسال هست ازدواج کردیم ایا باید پا گشاکنیم اونارو؟برای غذا و دسر چی درست باید کرد؟هدیه چی باید داد؟اگه پول مثلا چقدر؟چه جوری برخورد کنم با برادرشوهرم رودر وایسی دارم. جاری چه جوری خوبه یا بد؟چه جوری برخورد کنم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم خب معلومه باید پاگشا کنی غذا هم دو نوع درست کن دسرم سوپ سالاد ژله بستی ترشی اینا بذار کادو هم ببین چه وسیله ای نیاز دارن همونو بگیر البته اگه نیاز داشتن چیزی...

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
اره عزیزم خب معلومه باید پاگشا کنی غذا هم دو نوع درست کن دسرم سوپ سالاد ژله بستی ترشی اینا بذار کادو ...

توان مالی زیادی نداریم که بخوام لوازم خونه هدیه بدم 

میخوام شما نظر بدین مثلا هدیه چی باشه

کادو مثلا چی راهنمایی میکنی؟

عزیزم ما همیشه پول میدیم یا یک تیکه از جهیزیه. 

ببین رسم خانوادکی شما چیه .

مبلغش رو واقعا نمتونم براتون نظر بدم . چون برادر هست مطمئنا نمیشه کادوی کوچیک داد . 

من همسرم یک برادر داره ، که اگه ازدواج کنه ، مطمئنم کادوی خوبی میده .

ولی بازم میگم بستگی به رسم خودتون داره . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
عزیزم ما همیشه پول میدیم یا یک تیکه از جهیزیه.  ببین رسم خانوادکی شما چیه . مبلغش رو واقعا نم ...

من نمیدونم رسم چیه. خودم بچه بزرگ خونوادم بودم. یدونه برادرشوهردارم