2777
2789
عنوان

کی بیداره یه لحظه بیایین سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با همسرت مشورت کن . ببین چه مبلغی می‌تونه بده . همونو کارت هدیه بخرید 

میگه نمیدونم بپرس یه چیز که هم خوب باشه توانمو میزارم جورکنم چاره چیه منظورش پوله 

ظرف و ظروف میشه کادو کرد مثلا اجیل خوری؟ شیرینی خوریی چیزی؟ 

ینی خواهر شوهر و برادر شوهر هم همین مدلی پاگشا کردن شمارو ؟ یا اقوام دور ؟

برادرشوهرم که همین یدونست که تازه داره عقد میکنه .خواهرشوهرمم واسم یه دست لباس گرفت

توان مالی زیادی نداریم که بخوام لوازم خونه هدیه بدم  میخوام شما نظر بدین مثلا هدیه چی باشه

ببین سرویس پذیراییش چه مدله چیش کمه همون رو بگیر یا ۳۰۰ تومن پول بده یا یه دونه پتو گلبافت...

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
برادرشوهرم که همین یدونست که تازه داره عقد میکنه .خواهرشوهرمم واسم یه دست لباس گرفت

خواهر شوهرت متاهل بود زمان پاگشا ؟ 

پس به رسم خودشون باش دیگه . همون ظرف که مد نظر خودته کادو کن و بده . 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
ببین سرویس پذیراییش چه مدله چیش کمه همون رو بگیر یا ۳۰۰ تومن پول بده یا یه دونه پتو گلبافت...

من هنوز عردس ندیدم میخوان حرم برن عقد کنن بیارنش سر خونه زندگیش جهاز کی میخواد بیاره معلوم نیست چون داره اول خودش با برادرشوهرم میاد