:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
الان به هرکی میگم 1000 انسانی حتی دعوت نشده میگ بروووو شوخی نکن😑😑😑😑😑💔
شده دیگه
من خودمم تو شکم بخدا
اصلا باورم نمیشه
:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من ب مشاورم گفتم ی نفر با رتبه ۱۰۰۰ و تراز ۹۷۰۰ دعوت نشده گف واااای ترازش ک عالی بوده مگ میشه
منم باورم نمیشه اصلا برام قابل لمس نیست
چرت میگن پارسال کمیسیون کرده بودن جلوی دانشگاه فرهنگیان و محل مصاحبه ها و البته تعدادشون زیاد بود معلم هاشون برای حمایت ازشون اومده بودن حرف میزدن صدا و سیما پخش کرد و....
ببخشید خیلی غلط کرد گفت من الان با رتبه ۸۱۰۰ و تراز ۷۹۰۰ دعوت نشدم مامان و بابا ...
شاید سهمیه دیگه ای هم داشتن اونا
لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙 ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎