2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
الان به هرکی میگم 1000 انسانی حتی دعوت نشده میگ بروووو شوخی نکن😑😑😑😑😑💔

شده دیگه

من خودمم تو شکم بخدا

اصلا باورم نمیشه 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
باورت نمیشه من رشته دبیرستانم ریاضی بود تو دانشگاه مهندسی کامپیوتر میخوندم ریاضی انسامی برام.مثه اب ...

ببخشید میشه درصدات رو بگی؟ولطفا منو برای ریاضی راهنمایی کن که امسال درصد خوبی بزنم عربیت چند بود؟

خدایا شکرت❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه نرمال نیست واقعا من باید وعوت میشدم  پسرا تا 5000هم دعوت شدن من نشدم

نمیدونم والا ، شاید به چیزای دیگه تو کارنامه ربط داشته باشه

شاید انتخاب رشتت درست نبود 😢 

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم❤اعتراض بزن حتما

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
ببخشید  خیلی غلط کرد گفت  من الان با رتبه ۸۱۰۰ و تراز ۷۹۰۰ دعوت نشدم  مامان و بابا ...

دوستم تجربی با رتبه نزدیک 2000 دعوت نشده...پس کیو دعوت کردن که؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
من ب مشاورم گفتم ی نفر با رتبه ۱۰۰۰ و تراز ۹۷۰۰ دعوت نشده گف واااای ترازش ک عالی بوده مگ میشه

منم باورم نمیشه اصلا برام قابل لمس نیست 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
چجوری؟ سازمان سنجش گفته اعتراض وارد نیست

چرت میگن پارسال کمیسیون کرده بودن جلوی دانشگاه فرهنگیان و محل مصاحبه ها و البته تعدادشون زیاد بود معلم هاشون برای حمایت ازشون اومده بودن حرف میزدن صدا و سیما پخش کرد و....

دوستم تجربی با رتبه نزدیک 2000 دعوت نشده...پس کیو دعوت کردن که؟

خاک تو سرشون 

الان یه نهضتی گیییییج میتونه به بچه مردم درس بده؟

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
ببخشید  خیلی غلط کرد گفت  من الان با رتبه ۸۱۰۰ و تراز ۷۹۰۰ دعوت نشدم  مامان و بابا ...

شاید سهمیه دیگه ای هم داشتن اونا

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

امسال خیلی زیاد عجیبه 

پارسال دوستمو با تراز7400دعوتش کردن امسال تراز8000رو هم دعوت نکردن

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
خاک تو سرشون  الان یه نهضتی گیییییج میتونه به بچه مردم درس بده؟

توام دعوت نکردن

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
منم باورم نمیشه اصلا برام قابل لمس نیست  

بچه ها ی نفرررررر

ی نفرررررررر هست که تونسته باشه از طریق شماره داوطلبیش وارد بشه.؟ از طریق شماره پرونده ن هااااا. شماره داوطلبی رو میگم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی