2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
یکی از آشناهای ما دورقمی ریاضی بود زفت فرهنگیان دبیر زبانه الان میگم شاید رتبه های پایین تر ظرفیت را ...

با تراز 7000 دعوت شدن من نشدم ترازم 8000

اصلا معلوم نیست چیکار کردن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
ببخشید میشه درصدات رو بگی؟ولطفا منو برای ریاضی راهنمایی کن که امسال درصد خوبی بزنم عربیت چند بود؟

عمومی هام خوب نبود

ادبیات 50 عربی 60 دینی 65

اختصاصی ریاضی 30

اقتصاد 70

ادب اختصاصی 55

عربی اختصاصی77

فلسفه 55

روان 90

جامعه90

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه چیز دیگه ام هست الان سهمیه ها خیلی زیادتر اعمال میشن حتی اول سهمیه 5درصدی ها رشته را پرمیکنن بعد نوبت به بقیه میرسه بنظرم اگه میخوای واسه سال بعد بشینی ته و توی قضیه را دربیار بعد که عمرت هدر نره و شال دیگه ام خدای نکرده نری

امسال فکر کنم متقاضی خیلی بالا بود برا فرهنگیان 

هرکی دور و برم دیدم فرهنگیان زده

از دانش آموزای مامانم تو یه کلاس ۱۸ نفره ۱۴ نفر زیر ۵۰۰ شد رتبشون همشون زدن فرهنگیان ، خب اینام تاثیر داره فک کنم

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
خاک تو سرشون  الان یه نهضتی گیییییج میتونه به بچه مردم درس بده؟

چقدر من بدبختم که گیر پارتی بازیای این نظام افتادم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
فکر کنم شماها دبیریای خاصیو زدین  که رتبه های بهتر از شما اونا رو اوردن . اگه چیزای کم طرفدار ...

من همههههه چیزیو زدم همه چیزو زدم 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
بچه ها ی نفرررررر ی نفرررررررر هست که تونسته باشه از طریق شماره داوطلبیش وارد بشه.؟ از طریق شماره پ ...

دوستم 

من کد داوطبیمو دادم با اون رف

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
یه چیز دیگه ام هست الان سهمیه ها خیلی زیادتر اعمال میشن حتی اول سهمیه 5درصدی ها رشته را پرمیکنن بعد ...

چی بگم والا هوف

عمومی هام خوب نبود ادبیات 50 عربی 60 دینی 65 اختصاصی ریاضی 30 اقتصاد 70 ادب اختصاصی 55 عربی اخت ...

عزیزم میشه راهنماییم کنی چطور درس خوندی؟درصدات عالین همیشه بند پ هست که حرف اول وآخرو میزنه

خدایا شکرت❤