2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
عزیزم.درسته  منتها پسرا تا 4 هزار 5 هزار دعوت به مصاحبه شدن  امسال کم.گرفتن پارسال تا 200 ...

خب پسرا همیشه  تو همه رشته ها  حتی تمام مقاطع بیشتر پذیرش میشن  

پس  خیلی ریسک کردی 

اگه سال اینده کمترش کنن  چی! 

واقعا میخوای ۱ سال بمونی سال اینده با رتبه ۳ رقمی بری فرهنگیان ! 

این کارو نکن  شما استعداد داری  

برو رشته حقوق   مطمئن باش موفق میشی   و درامدت خیلی بیشتر میشه 

خب پسرا همیشه  تو همه رشته ها  حتی تمام مقاطع بیشتر پذیرش میشن   پس  خیلی ریسک ...

باورت.میشه من از مهندسی کامپیوتر دانشگاه مازندران  روزانه انصراف دادم تا دوباره کنکور بدم

من خیلی خوب پیش رفتم 

کنکورمو به معنای واقعی کلمه خراب کردم 

درحالی که ریاضی نقطه قوتم بوده تو کنکور 30 درصد زدم 

درحالب که باید 100 میزدم 

فک ننم درصد 100 تو ریاضی چقد تاثیر میذاشت رو رتبم 

اما جابجایی گزین6 ها کارمو خراب کردم

حالا هم که گذست 

و من.میخوام یک بار دیگه ابن ریسک رو به جون بخرم 

سال اینده میشه

اگه نشد به بقیه گزینه ها فک میکنم 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب پسرا همیشه  تو همه رشته ها  حتی تمام مقاطع بیشتر پذیرش میشن   پس  خیلی ریسک ...

رشتمو گفتم که بدونی از تاپ ترین رشته مهندسی گذشتم براش 

و اینکه من این بازیو برای باخت شروع نکردم 💪

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
رشتمو گفتم که بدونی از تاپ ترین رشته مهندسی گذشتم براش  و اینکه من این بازیو برای باخت شروع ...

انشالله قبول شی 

عزیزم من سراغ داریم  از ارشد مکانیک شریف انصراف داده کنکور تجربی داده الان داره دندون روزانه میخونه 

همیشه تلاش کن واسه رسیدن به هدفت  حتما موفق میشی