2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
هیچ کاری نکردم بعد از ایننه اون دختره هم شهریم با 900 دعوت.نشد منم کنار کشیدم 

سلام گلم میشه روش مطالعتو بگی وهمینطور منابع کمک درسیتو؟ واینکه مشاورم داشتی یانه؟ صواب داره دعا میکنم ایشالاتو تکمیل ظرفیت حتما بردارنت

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
سلام گلم میشه روش مطالعتو بگی وهمینطور منابع کمک درسیتو؟ واینکه مشاورم داشتی یانه؟ صواب داره دعا میک ...

سلام عزیزم لطف میکنی گلم 

رشتت انسانی بوده؟ 

ببین من چون هییییچ.پیش زمینه ای از درسای انسانی نداشتم روشم اینجوری بود که 

شنبه مثلا اون.مبحثی که تو قلمچی میومد از جامعه رو میخوندم

بعد دوشنبه دوباره اون مطلبو میخونددم   درواقه دور اولی که میخوندم فقط یه پیش زمینه بود برام و دور دوم جوندار بود

بعد 4شنبه تستای شماره زوج کتاب تستمو میزدم به طوری که کتاب کنارم بود من یه تست رو خوندم و میگفتم گزینه 4   بعد چه غلط چه درست حتما ماسخ تست رو میخوندم و اگه نکته ای توش بود که به نظرم لازم بود تو کتاب وارد کنم اینکارو میکردم 

قسمتایی که دقت نکرده بودمو مهم بودنو تو کتاب علامت میزدم و اینجوری دستم میومد که کجا مهمه کجه نکته داره و..... 

بعد دوباره جمعه کتاب جامعه رو میخوندم و دوباره یکشتبه تستای فرد کتاب تستمو میزدم

و از چهارشنبه شروع میکردم به خوندن و مرور کامل همه مباحث کتابایی که تو ازمون قلمچی میومد 

برنامه ریزی که و همه کتابارو اینجوری بخون 

و روش مطالعم خلاصه برداری بود من حافظه ضعیفی دارم و خیلی از کتابارو خلاصه برداری میکردم و با نوشتن حفظ میکردم مخصوصا مخصوصد تاریخ ادبیات 

یه سری درسا مثله عربی عروض ریاضی با تست و تمرین زیاد یاد میگیری

برای عربی اگه عربیت متوسط روبه بالا هست کتاب عربی لند یه کتاب محشره 

من عربی اختصاصی 77 درصد زدم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم لطف میکنی گلم  رشتت انسانی بوده؟  ببین من چون هییییچ.پیش زمینه ای از درسای ان ...

@شکرطلا2 بخون اینو عزیزم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
یعنی هر درسی رو چند بار میخوندی وتست میزدی؟

حداقل 4 دور میخوندم برای هر ازمون 

و ناگفته نماند درصد بالایی هم میگرفتم 

همین جامعه رو من تو کنکور 90 درصد زدم 

سلام عزیزم لطف میکنی گلم  رشتت انسانی بوده؟  ببین من چون هییییچ.پیش زمینه ای از درسای ان ...

عزیزم ممنون ک توضیخ دادی ولی اخه اینجوری فقط یروز برا ی کتاب وقت میذاشتی یا چن تا کتاب منم تجربی بودم انسانی میدم .گفتی عربی لند!تلفظش چیه  نویسنده اص کیه فداااات شم گلم 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

عزیزم لطفا ی منبع عالی برای ریاضیمعرفی کن ؟ 

ویکی برا جامعه وفلسفه

عزیزم ممنون ک توضیخ دادی ولی اخه اینجوری فقط یروز برا ی کتاب وقت میذاشتی یا چن تا کتاب منم تجربی بود ...

منم رشتم ریاضی بود اومدم انسانی 

با برنامه قلمچی پیش میرفتم و کاملا میرسیدم که بخونم وقت کم.نمیووردم 

برنامه بچین و برای همه کتابا کم و بیش اینو اجرایی کن 

عربی لَند  کتاب فوق العاده خوبیه ناشرش اسمش یادم.نیست چند تا نویسنده داره ولی معروفن 

فلسفه منطق خیلی سبز خوبه 

فلسفه دوازدهم سخته من خودم از رو درسنامه خیلی سبز 6 7 دور خوندم تا یکم متوجهش بشم درس 1 رو 

ریاضی خیلی سبز جامعه و و اقتصاد مشاوران

منم رشتم ریاضی بود اومدم انسانی  با برنامه قلمچی پیش میرفتم و کاملا میرسیدم که بخونم وقت کم.نم ...

ممنون گلم ایشالا تو تکمیل ظرفیت اسمت بیاد اگه قبول شدی خبر بده منم دعا کن

عزیزم رتبه  هزار انسانی که رتبه خیلی خوبی که  نیست بخوای متعجب بشی  انسانی کلا ۳ تا از رشتهاش خوبه  حقوق  روان بالینی  حسابداری   الانم بخاطر اینکه این رشتها کار ندارن   بچهای زیر هزار میزنن فرهنگیان

من خودم انسانی بودم   

ممنون گلم ایشالا تو تکمیل ظرفیت اسمت بیاد اگه قبول شدی خبر بده منم دعا کن

چشم عزیزم ممنونم 

منم.میشسنم دوباره

عزیزم رتبه  هزار انسانی که رتبه خیلی خوبی که  نیست بخوای متعجب بشی  انسانی کلا ۳ تا ا ...

عزیزم.درسته  منتها پسرا تا 4 هزار 5 هزار دعوت به مصاحبه شدن 

امسال کم.گرفتن پارسال تا 2000دخترا قبول شدن نه دعوت به مصاحبه ها قبول شدن