2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
استارتر چیکار کردی

هیچ کاری نکردم

بعد از ایننه اون دختره هم شهریم با 900 دعوت.نشد منم کنار کشیدم 

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما متولد چندی سال بعدم میتونی فرهنگیان بری یانه من متولد ۷۷ ام نیمه دوم اگه سن ۲۴ بمونه میدم ...

سلام من متولد نیمه دوم ۷۸ نگران نباش 

نه دیگه تموم شد دیگه عوض نمیکنن وقت داری

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫

من الان با مشاورم صحبت کردم میگه طرف با رتبه 500 دعوت نشده 😳😳😳

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
سلام من متولد نیمه دوم ۷۸ نگران نباش  نه دیگه تموم شد دیگه عوض نمیکنن وقت داری

واقعا گلم شما مطمینی من میخام شروع کنم ب خوندن این جلومو میگیره

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
هیچ کاری نکردم بعد از ایننه اون دختره هم شهریم با 900 دعوت.نشد منم کنار کشیدم 

عزیزم به نمایندتون نامه بنویسید پیگگیر بشن لطفا ن ذارین حقتون ضایع بشه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
منطقه یک  سهمیشو نمیدونم والا یکی دیگه هم با رتبه 27 هزار چون باباش فرهنگی بوده سهمیه فرهنگیا ...

عزیزم پدر ادم فرهنگی باشه هیچ تاثیری نداره

من بابام فرهنگیه هیچ سهمیه ای نداریم.

و خدا هست ....
تاثیر داره عزیزم  وقتی فرزند فرهنگی باشی بخای بری فرهنگیان تاثیر داره من هزارتا از اشناهامون ا ...

پسرا فرق دارن با دخترا!!

این زنه اطلاعی نداشته یچی گفته

پس چرا ماها نمیتونیم وقتی بابامون فرهنگیه

و خدا هست ....
پسرا فرق دارن با دخترا!! این زنه اطلاعی نداشته یچی گفته پس چرا ماها نمیتونیم وقتی بابامون فرهنگیه

نمیدونم والا بچه اون پسر بود

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

نمیدونم والا بچه اون پسر بود

چون تعداد دخترایی که کنکور شرکت میکنن بیشتر هست و از طرفی یکسری از رشته ها رو اقاین بیشتری میگیرن و 

مورد بعدی اینکه مثلا ۶۰ درصد  داوطلبین کنکور دختر هستن اما پذیرفته شدگان رو ۵۰  درصد دختر ۵۰ درصد پسر تعیین میکنن اینطوری ۲۰ درصد دخترا سرشون کلاه میره 

شایدم ۴۰ به ۶۰ به نفع پسرا باشه

پشت پرده کسی خبر نداره

و خدا هست ....