2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
اینم در نظر بگیرید بخاطر یه سری مزایای فرهنگیان حتی رتبه های دو رقمی سه رقمی هم فرهنگیان میزنن مثلا ...

شهر ماهم 18 زده فرهنگیان😳🙌😶

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 
عزیزم میشه عکس کارنامتو بفرستی آخه من میخوام واسه فرهنگیان بخونم با این حرفی که زدی واقعا نا امید شد ...

گ

عزییم من پرینت کارناممو ندارم خونست و من خونه مادرشوهرمم

اینکه میگی عکس بفرست رو یعنی چی؟

یعنی دارم دروغ میگم؟؟؟؟؟؟؟؟

اینکه قبول بشی یا نه بستگی به شهرتون داره

شهر من شهریه که خیلی قویه و ما رتبه 11 کشور رو داشتیم برای همین من دعوت نشدم و اینکه امسال واقعا ظرفیت هارو کم کر ن

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارتیم ترامپ بود که اونم کرونا گرفته داره سقط میشه    

😂 پس دیگه تمام 

بزار هرچی خودش دوست داره بره 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
گ عزییم من پرینت کارناممو ندارم خونست و من خونه مادرشوهرمم اینکه میگی عکس بفرست رو یعنی چی؟ یعنی ...

شرمنده قصد جسارت نداشتم میخواستم از مشاورم سوال کنم تا شاید بتونم کمکتون کنم من با توجه به تاپکیک های قبلیتون که درباره کنکوره از صداقت شما مطمئنم فقط چون مشاورم گفت کارنامه شو بببنم گفتم وگرنه نمیخواستم بی احترامی کنم

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
شرمنده قصد جسارت نداشتم میخواستم از مشاورم سوال کنم تا شاید بتونم کمکتون کنم من با توجه به تاپکیک ها ...

عزیزم ممنونم از توضیحت منطقه چندی و اینکه همهههه چیز بستگی داره به شهرت 

الان شاید سهر بغلی ما تا چند هزار هم مجاز شده باشن اما اینجا نه 

من درصدامم گفتم  عکس کارناممو ندارم وگرنه میفرستادم

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
عزیزم بهت درخواست بدم منو راهنمایی میکنی بعدا هر وقت بیکار بودی

اره عزیزم

میگن اشتباه شده اینو ببین

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
چون نمیخواستم هیچی جز فرهنگیان برم میشینم دوباره

عزیزم میشه بگی امسال چجوری خونده بودی ک این رتبه رو اوردی یکم راهنماییم کن واینکه اگه میشه برا جامعه شناسی وریاضی وفلسفه منطق ی کتاب معرفی کن برام لطفا

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
نه

عزیزم شما متولد چندی سال بعدم میتونی فرهنگیان بری یانه من متولد ۷۷ ام نیمه دوم اگه سن ۲۴ بمونه میدم تگرانم دوباره بکنن ۲۲

عزیزم ممنونم از توضیحت منطقه چندی و اینکه همهههه چیز بستگی داره به شهرت  الان شاید سهر بغلی ما ...

مشکلی نیست 

منم.منطقه 2هستم

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪
عزیزم میشه بگی امسال چجوری خونده بودی ک این رتبه رو اوردی یکم راهنماییم کن واینکه اگه میشه برا جامعه ...

من امشال خیلی فراتر از رتبه 1000 رو انتظار داشتم 

کنکورمو خراب کردم 

خیلی خوندم 

فلسفه و منطق خیلی سبز 

جامعه مشاوران ریاضی خیلی سبز خوبن 

عزیزم شما متولد چندی سال بعدم میتونی فرهنگیان بری یانه من متولد ۷۷ ام نیمه دوم اگه سن ۲۴ بمونه میدم ...

من 78ام

اره منم نگرانم ولی کاری نمیشه کرد