2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
اسی برات چی نوشته بود نوشته بود معرفی نشدی ؟؟

اره دقیقا

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حتما اعتراض کنید  پارسال تلویزیون ندیدید اخبار ؟، چقد میگفت چقدر مردم می گفتن سه رقمی هست ...

چجوری؟ سازمان سنجش گفته اعتراض وارد نیست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

😳منو لایک کنید لطفا برم بیام مرسی

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
تاثیر داره عزیزم  وقتی فرزند فرهنگی باشی بخای بری فرهنگیان تاثیر داره من هزارتا از اشناهامون ا ...

ببخشید 

خیلی غلط کرد گفت 

من الان با رتبه ۸۱۰۰ و تراز ۷۹۰۰ دعوت نشدم 

مامان و بابام فرهنگی

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
من با تراز 8000 دعوت نشدم ولی تو استان ما با تراز 7000 دعوت شدن... اینو کجای دلم بزارم؟

شاید به درصدا ربط داشته باشه😕نمیدونم والا 

به پدر و مادر فرهنگی هیچ ربطی نداره ، پدر و مادر فرهنگی تو مصاحبه امتیاز محسوب میشه نه تو دعوت به مصاحبه

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
اسی تو ریاضیت رو چند زدی؟

باورت نمیشه من رشته دبیرستانم ریاضی بود تو دانشگاه مهندسی کامپیوتر میخوندم

ریاضی انسامی برام.مثه اب خوردن بود تو خونه و ازمون قلمچی 100 میزدم تو ازمون کنکوز گزینه هارو جایجا وارد کردم که اشتباه در اومد و درصدم شد 30 درصد

وگرنه رتبه من 1000 نبود که

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
ببخشید منم میخواستم رشته ی دخترم تغییر بدم برای فرهنگیان بره انسانی نظرتون چیه ؟حالا تجربیه

رشتشو تغییر نده بدیم فرقی نداره چون مهم نیست رشتت چی باشه پارتی واسش پیدا کن

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️