2777
2789
عنوان

با رتبه 1000

| مشاهده متن کامل بحث + 4437 بازدید | 274 پست
تاثیر داره عزیزم  وقتی فرزند فرهنگی باشی بخای بری فرهنگیان تاثیر داره من هزارتا از اشناهامون ا ...

به خدابرای من زدن غیرمجازمنم رتبم همین حدودابود

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
تاثیر داره عزیزم  وقتی فرزند فرهنگی باشی بخای بری فرهنگیان تاثیر داره من هزارتا از اشناهامون ا ...

من خودم بابام معلمه خواهرم که رفت مصاحبه اینکه فرهنگی باشی یا نباشی هیچ اثری نداشت گفته بودن اگه جانبار هستین یا هیئت علمی بگین 

نمیدونم دیگ 

ولی کلا پارتی بازیع😑

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب چی 

مگ میشه اسی با رتبه ۱۰۰۰ و تراز ۹۷۰۰ دعوت نشه

چرا نمیشه با شماره داوطلبی وارد شد؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من نمیگم رتبم خیلی آس شده رتبم 7500 شده ولی باورم نمیشع با 18 هزار دعوت شده نمیگذرم، حلال نمیکنم، ...

واقعا خدا لعنتشون کنه اگه بخان حق کسی که واقعا زحمت کشیده فقط.چون سهمیه نداره رو پایمال کنن

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

@mohanna78 ییااینجا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

منم با تراز 8200 دعوت نشدم ولی تو استان ما با تراز 7000 دعوت شدن..بچه ها دارم میمیرم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
هی خدا 😔

شما چند بودی

من نمیدونم وای مگه میشه با 1000 دعوت به مصاحبه نشم؟

آره عزیزم شده 

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
من هیچی جر فرهنگیان نزده بودم وای خدای من

وای 😓😓😓

اثر انگشت ما ...از قلب‌هایی که لَمسشان کرده‌ایم ؛هیچ وقت پاک نمی ‌شود ...!                                                                    آنشرلی هستم با موهای مشکی  ...  عاشق کتاب ^_^                        عشق زیباست و حرمت دارد...