2777
2789

بعد یک هفته دارو خوردن خوب نشدم به دکتر عفونی دیگه مراجعه کردم فوری گفت کرونا خفیف گفتم دوهفته هست خوب نشده گفت لابد به ریه ات زده .

منم عزیز هفته پیش شنبه علایمام خودشو نشون داد ، یکشنبه از طرف بهداشت تست دادم گفتن نیا دیگه خودمون زنگ میزنیم ، منم فکر میکردم سرماخوردگیه ولی همون اول یه بسته آموکسی گرفتم بخورم چهارشنبه زنگ زدن تستم مثبته گفتن تونستی برو پیش یه دکتر عفونی ، رفتم ازیترو داد و شربت و ویتامین سی ، تا امشب مصرف میکنم 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستان بهم گفتن انجام میدم توهم حتما انجام بده ، چای آویشن و پونه دم کن خوبه ، لیمو تازه آبشو بگیر با زنجبیل بجوشون بزار سرد بشه و عسل بزن بخور 

چشایی و بویایی داری؟

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
یکی از دوستان بهم گفتن انجام میدم توهم حتما انجام بده ، چای آویشن و پونه دم کن خوبه ، لیمو تازه آبشو ...

اره ولی الان بعد یک هفته دکتر میگه شاید به ریه ات زده که دارو جواب نمیده خوب چرا از اول تست ریه نمی نویسید پولش مگه از جیب شما میره .