2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350362 بازدید | 191 پست

حتی با وجود رابطه خودارضایی بازم براشون لذت داره چون عادت شده براشون 

ترک عادت موجب مرض است 

باید  ازیه مشاور کمک بگیر تامام

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

عزیزم بی خودی گریه میکنی و ناراحت میشی ...خودارضایی اونجور که شما فک میکنین نیست ...شاید فک میکنی تو رو نمیخواد ولی خیلی مسخره هست ..خود ارضایی یه مشکلی هست که شاید از بچگی انجام میداده باید بره پیش روانشناس ....من بچه بودم و بعضی شرایط ها .مشکلات خانوادگی و.... باعث شد خود ارضایی کنم نمیدونستم اصلا چیه ولی ناخوداگاه انجامش میدادم الان تقریبا ۱۵ ساله این مشکل رو داشتم ولی الان یه ساله تقریبا ترک کردم ....این به این معنا میست که من شوهرم دوست ندارم ..‌‌یه چیز غیر ارادی

البته منو با دخترایی که هرکاری میکنن یا با دوستاشون خوش میگذرونن اشتباه نگیرید..برای من مشکل بچگی بود ....والبته حای دست به بدنم نمیزنم و لخت هم نمیشم رفتم دکتر گفت مشکل تو خیلی زود حل میشه 

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قطعا اونام همینکار و یا کارای بدترشو میکنن😓

ینی نمیشه تحمل کرد ؟یا اینکارو نکرد؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
نه کم توجهی نکردم خودم چهار روز پیش بهش پیشنهاد دادم و گفت نه. انقدر راحت قضاوت نکن.

پیشنهاد دادی؟ بنطرم حتی نباید حرفشو میزدی میرفتی خودت دس ب کار میشدی ب مردا نباید پیشنهادداد باید توعمل انجام شده بزاریشون .قضاوت نکردم نطرمو گفتم عزیزم

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
عزیزم بی خودی گریه میکنی و ناراحت میشی ...خودارضایی اونجور که شما فک میکنین نیست ...شاید فک میکنی تو ...

شوهرت فهمید!؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

شذن ک میشه ولی اراده میخاد ک هرکسی نداره...بعضیا طبعشون گرمه واقعا از کنترلشون خارجه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
شذن ک میشه ولی اراده میخاد ک هرکسی نداره...بعضیا طبعشون گرمه واقعا از کنترلشون خارجه

ینی طبع سردار نمیکنن؟

مجددا چیکار میکنن؟پسرای محرد

هزار تا کارهززاررر تااا.الان اینقدر خراب شده

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘

چرا میشه ولی باید دیندار قوی بود

الان هر کسی به اسم علم دارن میگن خودارضایی کمش مالیده و اگه انجام ندین ضرر داره

بعضی ها باور میگن و خیلی ها ای حرفا رو برا توجیه عمل خودشون بکار میبرن

چجوریرفهمیدی کیست داری 

من نمیدونستم کیست بزرگ دارم اقدام کردم ب بارداری خارج از رحم گرفت همون هول و هوش سونو و ازمایش رفتم گفتن کیست بزرگ دازی باید عمل باز بشی منم مث سز عمل شدم.

پریودمم سنگین و دردناک و تیره  شده بود 

ینی کسی که گرمه واینکارو میکنه عادیه؟؟

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

ینی طبع سردار نمیکنن؟

نمیدونم دیگه..والا باید از مردها پرسید...والا ما ک مجردم بوذیم از اینکارا نکردیم...حالا چرا انقد کجکاوی😁

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ینی کسی که گرمه واینکارو میکنه عادیه؟؟

عادی ک نیس..ولی چکار کنه ب نظرت وقتی شرایط ازدواج نداره