2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350362 بازدید | 191 پست
نمیدونم دیگه..والا باید از مردها پرسید...والا ما ک مجردم بوذیم از اینکارا نکردیم...حالا چرا انقد کجک ...

خب کنجکاوم دیگ ..واسم سواله پسرا چطوری تحمل میکنن الان ک سن ازدواج زیاد شده ..

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
ینی طبع سردار نمیکنن؟

من مجردم ولی فک کنم کسی که طبعش سرده اصلا تواین فازا نیس وفکرم نمیکنه که بخواد ازاین کارا کنه اصولا فک کنم افراد گرم بهشون فشار بیاد

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنطرم باید ب شوهرت کافور بدی کلا سرد شه ازرابطه تا موقعی ک خوب شی .بریز توغذاش 👌👌

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
@نی_نی_یار_5     کاربران عزیز بچه های زیر ۱۶ سال تو سایت زیاد شده و همینطور مرد پس این ت ...

چرا فک میکنی بچه‌های زیره ۱۵ سال نمیدونن

و مردا

مردا که ۱۰۰۰ماشالله همه چیو میدونن اون بچه‌ها هم گوشی که دستشونه مگه اجازه میده ندونن

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

مطمعن باش پسرا ب خودشون سخت نمیگذرونن😐 نود درصد....حالا شاید ی عده کمی تقوا پیشه کنن😓

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من مجردم ولی فک کنم کسی که طبعش سرده اصلا تواین فازا نیس وفکرم نمیکنه که بخواد ازاین کارا کنه اصولا ...

خداراشاکریم ک طبع سردی داریم 

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

پسرا همشون خودارزایی دارن باروشای مختلف اونایی ک نمیخان کنن زود ازدواج میکنن 

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
خداراشاکریم ک طبع سردی داریم 

خب این خوبه ولی فک کنم ازدواج کنی برات سخت باشه😊

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

پسرا همشون خودارزایی دارن باروشای مختلف اونایی ک نمیخان کنن زود ازدواج میکنن 

پس ماشاالله اطرافیان من همه اهل دلن ک نمیان منو بگیرن😂😂😂

خب این خوبه ولی فک کنم ازدواج کنی برات سخت باشه😊

گرمی میخورم

بنطرمن کم گزاشتی تو اون ماساژا میتونی ی عالمه کاربراش کنی ک حتی فکر خودارزاییم نکنه چون توسط تو تامی ...

خانومی اطلاعاتت کمه گلم همینجوری واطه خودت نظر نده ...بلد نیستی چیه اخه؟

خودارضایی چه ربطی به کم گذاشتن رن داره ..وقتی از پیزی اطلاعات نداری چرا دل یه نفرو خالی میکنی 

ممکن بچه شما خواهر شما اینکار میکنه روحتم خبردار نیست  این مثل اعتیاد میمونه .‌.زنش ۲۴ ساعته هم در خدمتش باشه اون اقاههه این کار انجام میده ....منم این مشکل داشتم با اینکه شوهرم برام کم نمیزاره یه شوهر عالیه...ومن کلاسش رفتم و دیدم مشکل من کلا از بچگیه که یه چیزایی باعث این شده ..

فقط اینو میگم مواظب بچه هاتون باشین واقعا تو جامعه خودارضایی زیاد شده حتی دحتر ۵ ساله هم پیتونه خودارضایی کنه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
چرا فک میکنی بچه‌های زیره ۱۵ سال نمیدونن و مردا مردا که ۱۰۰۰ماشالله همه چیو میدونن اون بچه‌ها هم گ ...

والا همه اینارو ما ۱۲،۱۳سالگی دیگه میدونستیم تومدرسه ازطریق کتاب و معلما و دوستااااااااا

هرکی هرچی میدونست ب بقیه میگفت

نمیدونم چرا فک میکنن ۱۵ساله بچست

پس ماشاالله اطرافیان من همه اهل دلن ک نمیان منو بگیرن😂😂😂

😂😂😂شک نکن