2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350362 بازدید | 191 پست

[QUOTE=158122814]خداراشاکریم ک طبع سردی داریم [/QUOT

من از ۵ سالگی تا ۱۵ این مشکلو داشتم اصن نمسدونستم چیه یعنی ب خاطر طبعم بوده؟

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرت فهمید!؟

نه اصلا از کجا بفهمه ..لزومی نداره بفهمه .هیچوقت هم بهش نمیگم ...چون شاید مثل این خانوم فک کنه اون برام کم گذاشته در حالی که ربطی به شوهرم نداره ..اتفاقا شوهرم ۲۴ ساعته در اختیارمه ..ولی خب مشکل روحیه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
خوب نیس که ازدواج کنی باشوهرت مشکل پیدا میکنی

خب گرمی میخورم ..الان خوبه کار بد کنم؟

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
والا همه اینارو ما ۱۲،۱۳سالگی دیگه میدونستیم تومدرسه ازطریق کتاب و معلما و دوستااااااااا هرکی هرچی ...

همین

البته بگما‌من ۱۸سالمه کلا گفتم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
والا همه اینارو ما ۱۲،۱۳سالگی دیگه میدونستیم تومدرسه ازطریق کتاب و معلما و دوستااااااااا هرکی هرچی ...

حالا یه چیز بگم شاید باورتون نشه من تا۱۸ فک میکردم ازطریق رابطه دهانی بچه دار میشن😂😂حالا رشتمم تجربی بود کلیم زیستو مرور میکرومممم😂😂😂😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

خب بعضی از بچه ها هنوز اطلاع ندارن همه که مثل هم نیستن تو روحیشون تاثیر می‌ذاره⁦♥️⁩چه اشکال داره رعا ...

نمیدونم اون بچه هایی ک اطلاع ندارن کجان ک من تاحالاندیدم

والا الان ۱۰ساله هام خبردارن

حالا یه چیز بگم شاید باورتون نشه من تا۱۸ فک میکردم ازطریق رابطه دهانی بچه دار میشن😂😂حالا رشتمم تجر ...

ی سر حتما ب روانپزشکی چیزی بزن  

من متولد ۷۵ام بخدا دوستم سوم ابتدایی دوست پسرداشت

خانومی اطلاعاتت کمه گلم همینجوری واطه خودت نظر نده ...بلد نیستی چیه اخه؟ خودارضایی چه ربطی به کم گذ ...

اول اینکه من ازشما نطرنخواستم ک داری اطلاعات کاراتو ب رخ بقیه میکشی .ثانیا این نطرمنه توهمسر دوست منم همچین چیزی بوده ک نطردادم وصرفا دقت کن. صرفا .جواب این خانمو دادم چون نطر خاهی کرده بودن ومن اطلاع کافی داشتم

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
اول اینکه من ازشما نطرنخواستم ک داری اطلاعات کاراتو ب رخ بقیه میکشی .ثانیا این نطرمنه توهمسر دوست من ...

پس اطلاعاتت خیلی خوبه افرین دست مریزاد👏👏👏👏

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
پس اطلاعاتت خیلی خوبه افرین دست مریزاد👏👏👏👏

هه شما ک تجربه کاری داشتی شکسته نفسی نفرمایین  

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘