2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350362 بازدید | 191 پست
 ی سر حتما ب روانپزشکی چیزی بزن     من متولد ۷۵ام بخدا دوستم سوم ابتدایی دوست پسرد ...

البته این واسه چندسال پیشه 

الان بادوستام میشینیم بهم میخندن باورت نمیشه سر کلاس اون موقع فک میکردم چطوری میشه اسپرم قسمت پایین بدن میره بالا همیشه برام سوال بود 😂😂😂😂😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه ی سوال بپرسم 

بپرس

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
پس اطلاعاتت خیلی خوبه افرین دست مریزاد👏👏👏👏

عزیم میشه لطفا بگین عوارض که سایتها واسه این کار نوشتن واقعا راسته؟؟  راستش منم  گاهی متعصفانه   این کارو میکنم

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤
هه شما ک تجربه کاری داشتی شکسته نفسی نفرمایین  

۹😂😂😂😂😂

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
عزیزم .حرف شما درسته..مثلا الان ماهرکاری میکنیم بازم تونی نی سایت پلاسیم .تفریح دیگه جای اینونمیگیره ...

اصلا متوجه نشدم منظورتون چیه ؟

خودار1ایی با تفریح چه ربطی داشت؟

اصلا متوجه نشدم منظورتون چیه ؟ خودار1ایی با تفریح چه ربطی داشت؟

منظورم اینه که عادتشون شده.😄وربطی به رابطه بازن یا شوهر نداره.

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
عزیم میشه لطفا بگین عوارض که سایتها واسه این کار نوشتن واقعا راسته؟؟  راستش منم  گاهی متعص ...

بله عوارض هاش خیلی بده 

..من بعد ۱۵ سال ترک کردم ...من حتی بعد ازدواجمم نمیدونستم خودارضایی چیه ..این کار انجام میدادم ولی اصلا نمیفهمیدم ...حالا خدارو شکر مال من ساده بود ..منظورم با خودم ور نمیرفتم خیلی ساده با لباس ...ولی تورو خدا فقط مواظب بچه هاتون باشین ..ممکنه بچه های امروزی به روحیه و پرده شون ضربه بدی بزنن

عزیم میشه لطفا بگین عوارض که سایتها واسه این کار نوشتن واقعا راسته؟؟  راستش منم  گاهی متعص ...

اره عزیزم من از ۵ تا ۱۵ سالگی انجام میدادم همشو دارم ضعف حافظه بینایی ....کم پشتی مو

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..
قبلا ک درگیر همین موضوع بودی تورابطه باشوهرت ارضامیشدی؟اخه میگن کسایی ک اینکارو میکنن بعدازدواج باشو ...

من کلا با شوهرم هیچچچچچچ مشکلی نداشتم ...درسته اول عروسی مشکل واژینیسموس داشتم ولی اون اصلا ربطی به این موضوع نداشت....من و شوهرم ۲۴ ساعته باهمیم منظورم ازش اصلا زده نمیشم و ارضا هم میشم ..ولی متاسفانه من خیلی دوست دارم ارضا در حیل د خ و ل بشه که نمیتونم