2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350362 بازدید | 191 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورم اینه که عادتشون شده.😄وربطی به رابطه بازن یا شوهر نداره.

اهان بله ...ولی اینم بگم شاید خودارضایی من ساده بود واسه همین مثلا شاید اگه اون یکی مدلی بود ببخشید هرچیزی به خودشون  میمالن ..شاید اونا دیگه از همسرشون سرد بشن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
الهی عزیزم خیلی سخته میدونم ولی خب نباید به روش بیاری باید اگه واقعا مطمئن شدی بشینی حرف بزنی باهاش ...

وای خدا دوباره حرف از اشتباه مرد شد ،میگین به روش نیار 🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁

اهان بله ...ولی اینم بگم شاید خودارضایی من ساده بود واسه همین مثلا شاید اگه اون یکی مدلی بود ببخشید ...

اره دیگه.میبینی مثلا مردیبارارضامیشه دیگه توان نداره.ولی زن دلش میخوادبازم .ولی ممکنه باهمسرش ارضانشه دیگه 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
اخه من نمیشم میگنم دلیلش همینه

ببخشید شما مثلا چجوری اینکار میکنید ل خ ت میشید و با بدنتون و ر میرید ؟ اگه اینطوریه به احتمال حیلیییی زیاد که با همسرت سردی...خیلی زود برو پیش مشاور و ترک کن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
ببخشید شما مثلا چجوری اینکار میکنید ل خ ت میشید و با بدنتون و ر میرید ؟ اگه اینطوریه به احتمال حیلیی ...

عزیزم الان اینکارونمیکنم اصلا

ولی باشوهرمم ارضانمیشم

میگن دلیلش اینه ک تو گذشته خودارضایی داشتی

نمیدونم درسته یانه

اره دیگه.میبینی مثلا مردیبارارضامیشه دیگه توان نداره.ولی زن دلش میخوادبازم .ولی ممکنه باهمسرش ارضانش ...

میدوننین من چیکار پیکنم ‌تا همسرم ارصا بشه اول منو دوبار ارضا میکنه که بعد که خودش ارضا شد و توانش نداشت دیگه من راحت بشم

میدوننین من چیکار پیکنم ‌تا همسرم ارصا بشه اول منو دوبار ارضا میکنه که بعد که خودش ارضا شد و توانش ن ...

اره بابا این خوبه.منم خودم میپرم بالا فرمون دست میگیرم.ولی بعضی وقتاهرکاری میکنم نمیشه .کمرم درمیکنه دیگه.

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
عزیزم الان اینکارونمیکنم اصلا ولی باشوهرمم ارضانمیشم میگن دلیلش اینه ک تو گذشته خودارضایی داشتی ن ...

اهان بله ممکنه .درصد کمی ممکنه که به خاطر گذشته باشه ..ولی درصد بالایی هم وجود داره که مشکلت روحی یا سرد مزاجی باشه ...حتما برو پیش مشاور ...جدیدا این مشکل های سردی همش باعت حیانت میشه ‌‌‌....

الان بیا این لینک میخوام یه چیز واضحی بپرسم که اینجا نمیشه

https://chat.whatsapp.com/ELjSjWd4V31A1FXKRkK0Jz

اره بابا این خوبه.منم خودم میپرم بالا فرمون دست میگیرم.ولی بعضی وقتاهرکاری میکنم نمیشه .کمرم درمیکنه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

بله تو هربار نمیشه که اخه ..شابد یه وقت دلت نخواست ..منم هربار نمیشم

😂😂😂😂😂😂😂😂 بله تو هربار نمیشه که اخه ..شابد یه وقت دلت نخواست ..منم هربار نمیشم

بعدزایمان اینجوری شدم خواهر.ولی قبلش ازته دل نبودکه.الان لذت حس کردم.دوسدارم هربارتجربش کنم.به شوهرم میگم یکی طلبم😆😂

خود ارضایی 

ابجی جون خودارضایی گناہ کبیرس وانجام دادنش خودش 100تامشگل دیگہ درست میکنہ کہ شایدخبردارم۔نشی،عزیزم اینکہ شوہرت نیس واینکارومیکنی توجیہ خوبی نیس براگناہ،بفکرخودت باش زودتر،موفق باشی💖

وخدایی که بشددددت کافیست❣