ببین یه چیزی میگم نگو از روی دشمنیه
خیلی از نوجوون ها از سن ۱۰الی۱۳سالگی خود ارضایی رو شروع میکنن تا حدودا سن ۲۵یا سی که ازدواج کنندخوب ببین بدن اون ها عادت کرده که از دیدن ،تخیل کردن ،و فکر کردن به یه زن و مالیدن ا ل ت با سرعت سریع ارضا بشه ،یعنی احتمالا شوهرتون اینکار رو کرده و الان با بدن شما لذت نمیبره این هم مشکل شما نیست ،مسکل اصلی از همسرتونه که دیگه نمیتونه از شما لذت ببره ،پس اول نباید بزارید حدودا یه سال خود ارضایی کنه بعد چهل روز انجام ندادن برایش عادی میشه ولی حواستون باشه خواست خودارضایی کنه برید بگید رابطه میخوام و نزارید تنها بمونه و موقع رابطه ،باهاش حرف بزنید و توجهش رو به خودتون جلب کنید
نزارید فرصت فکر کردن به یه زن دیگه رو داشته باشه البته منظورم خیانت و ... نیست منظورم این زنان فیلم های پ ورن هستند
البته یه سوال
شما هنگام رابطه درد خاصی دارین؟
یا شوهرتون بعد رابطه درد خاصی داره ؟
این ممکنه که مثلاً تون به خاطر اینکه شما رو دوست داره و میبینه شما درد میکشیم اینکار رو نمیکنه
هر چند وقت یه بار خودارضایی میکنه ؟
نباید بزارین بیش تر از ۱بار در هفته بشه با اگه هست به مرور زمان کمش کنید
این دلیل خاصی که گفتم باعث شده که خدا بگه برید ازدواج موقت کنید و با زنان رابطه داشته باشید ولی خودارضایی نکنید ،الان هم خیلی از مردها و پسرا اینکار رو میکنند
شاید بگم همه دروغ باشه ولی توی مدارس از هر ۱۰۰نفر شاید فقط ۳نفر خودارضایی نمیکنن
من خودم به شخصه فکر میکنم باید یه فتوا بیاد که خودارضایی حرام نیست چون من خودم حتی برنامه های ساده و غیر تحریک کننده مثل ام ایکس پلیر رو باز میکنم
میاد تبلیغات :کام آمد واچ س ک س ی موویز
خوب شما انتظار دارین یه انسان چه قدر مقاومت کنه
هنوز یو تو یوب رو نگو که اون روز دیدم پسر همسایه مون نشسته بود تو اتاقش او یوتویوب با دیدن به موزیک ویدیو از گروه مورد علاقه من که دختر هستن و زن هستن ،ببخشید واقع روی زمین باسنش رو میداد بالا میداد پایین یه لحظه خواستم برم بگم تو این حالت که تو نشستی و اینکار رو میکنی من درست میکنم ولی مثلا تو این حالت ممکنه ... بشکنه و بری بیمارستان و ...
ولی بیخیال شدم حالا حداقل حداقل به شوهرتون بگید اگه نمیتونی خودارضایی نکنی،حداثل گوشی رو ببر فیلم ببین چون بدون فیلم لذت نمیبرم و اینکار براش فقط شکنجه میشه