2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350362 بازدید | 191 پست
بعدزایمان اینجوری شدم خواهر.ولی قبلش ازته دل نبودکه.الان لذت حس کردم.دوسدارم هربارتجربش کنم.به شوهرم ...

😂😂😂😂😂

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

با مطالعاتی که داشتم یک راه حل براتون پیشنهاد میکنم 

شرایط تنهایی رو براش ایجاد کنید باتنوع بیشتر مثلا با دست خودتون وبا عشوه های زنانه و اورال های خیلی خوب .

چرا که این مرد احتمالا با مرور صحنه های س ک س ی که قبلا دیده میخواد خودشو به رضایت جنسی برسونه که البته خیلی هم مضره چون در تنهایی روح تامین‌نمیشه و بین جسمو روح فاصله ایجاد میشه و باید ترک بشه منتها ببینید در روز چقدر نیاز داره دوبار سه بار هر شب یا هر صبح که مردها بیشتر صبح رو برای ارصا شدن میپسندن.

و بدونید این مرد فقط از شما تنوع میخواد . اینکارو بکنید فکر میکنم مشکلتون حل بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا این خوبه.منم خودم میپرم بالا فرمون دست میگیرم.ولی بعضی وقتاهرکاری میکنم نمیشه .کمرم درمیکنه ...

شما باید تو مقدمه و شروع حداقل نیمساعت هم اغوشی کنیدو بازیهای س ک س ی و با بدنی کاملا خوش بو و اماده و نور ملایم بعداز نیمساعت یا بیشار دخولو صورت بدید 

نمیتونم چون من تو پریودی ام سعی میکنم تامینش کنم. از این دلم شکسته که چرا بهم نگفته دلش میخواد. خیلی ...

تو پریودی حرومه گناهه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ببین یه چیزی میگم نگو از روی دشمنیه 

خیلی از نوجوون ها از سن ۱۰الی۱۳سالگی خود ارضایی رو شروع میکنن تا حدودا سن ۲۵یا سی که ازدواج کنندخوب ببین بدن اون ها عادت کرده که از دیدن ،تخیل کردن ،و فکر کردن به یه زن و مالیدن ا ل ت با سرعت سریع ارضا بشه ،یعنی احتمالا شوهرتون اینکار رو کرده و الان با بدن شما لذت نمیبره این هم مشکل شما نیست ،مسکل اصلی از همسرتونه که دیگه نمیتونه از شما لذت ببره ،پس اول نباید بزارید حدودا یه سال خود ارضایی کنه بعد چهل روز انجام ندادن برایش عادی میشه ولی حواستون باشه خواست خودارضایی کنه برید بگید رابطه می‌خوام و نزارید تنها بمونه  و موقع رابطه ،باهاش حرف بزنید و توجهش رو به خودتون جلب کنید 

نزارید فرصت فکر کردن به یه زن دیگه رو داشته باشه البته منظورم خیانت و ... نیست منظورم این زنان فیلم های پ ورن هستند 

البته یه سوال 

شما هنگام رابطه درد خاصی دارین؟

یا شوهرتون بعد رابطه درد خاصی داره ؟ 

این ممکنه که مثلاً تون به خاطر اینکه شما رو دوست داره و میبینه شما درد میکشیم اینکار رو نمیکنه 

هر چند وقت یه بار خودارضایی می‌کنه ؟

نباید بزارین بیش تر از ۱بار در هفته بشه با اگه هست به مرور زمان کمش کنید 

این دلیل خاصی که گفتم باعث شده که خدا بگه برید ازدواج موقت کنید و با زنان رابطه داشته باشید ولی خودارضایی نکنید ،الان هم خیلی از مردها و پسرا اینکار رو میکنند 

شاید بگم همه دروغ باشه ولی توی مدارس از هر ۱۰۰نفر شاید فقط ۳نفر خودارضایی نمیکنن 

من خودم به شخصه فکر میکنم باید یه فتوا بیاد که خودارضایی حرام نیست چون من خودم حتی برنامه های ساده و غیر تحریک کننده مثل ام ایکس پلیر رو باز میکنم 

میاد تبلیغات :کام آمد واچ س ک س ی موویز 

خوب شما انتظار دارین یه انسان چه قدر مقاومت کنه 

هنوز یو تو یوب رو نگو که اون روز دیدم پسر همسایه مون نشسته بود تو اتاقش او یوتویوب با دیدن به موزیک ویدیو از گروه مورد علاقه من که دختر هستن و زن هستن ،ببخشید واقع روی زمین باسنش رو میداد بالا میداد پایین یه لحظه خواستم برم بگم تو این حالت که تو نشستی و اینکار رو می‌کنی من درست میکنم ولی مثلا تو این حالت ممکنه ... بشکنه و بری بیمارستان و ...

ولی بیخیال شدم حالا حداقل حداقل به شوهرتون بگید اگه نمیتونی خودارضایی نکنی،حداثل گوشی رو ببر فیلم ببین چون بدون فیلم لذت نمی‌برم و اینکار براش فقط شکنجه میشه 

عزیزم الان اینکارونمیکنم اصلا ولی باشوهرمم ارضانمیشم میگن دلیلش اینه ک تو گذشته خودارضایی داشتی ن ...

درسته ،توصبخ من رو زیر هم این تاپیک بخونید متوجه میشوید که هدف چی بود 

هیچکس کامل توضیح نامیده ولی من خودم بالاخره بعد مدتها خوندن مطالب توی به سایت آمریکایی این رو فهمیدم،و به نظر من کاملا کاملا منطقه 

بچه ای ک گوشی داره و اینجاس براحتی قادر ب دریافت فی ل ت ر شکن هست و سراز خیلی جاها درمیاره...اصلا نم ...

یه چیزی بگم من خودم پسرم انقدر خود ارضایی کردم چشمام ضعیف شده از کلاس 4رم من خودارضایی میکردم الان کلاس نهمم انقدر فیلم دیدن دیگه تکراریه اومدم نظر شما مامان های مهربون عزیز رو بخونم 

ما رابطه جنسی و عاطفیه خیلی خوبی داریم. خیخیلی خوب.  هر شب قبل خواب ماساژ و ریلکس کردنش و... ...

اونم شما رو ماساژ میکنه یا یک طرفه هست؟باید دو طرفه انجام بگیره تا حس وظیفه نکنی و ازش لذت ببری 

برای رسیدنم به شهاب و برگشتنش دعا کنین
منی که مجردم چیکار کنم؟

گلم

ایمانت روقوی کن،بروب سمت خدافققققققط خدا

ببین چقدرارامش میگیری ودیگہ روحت نیازبہ گناہ نمیبینہ

ازخداواعمہ بخواہ،برات درست میکنن💓

چلہ بردارو،،،،

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ببین یه چیزی میگم نگو از روی دشمنیه  خیلی از نوجوون ها از سن ۱۰الی۱۳سالگی خود ارضایی رو شروع م ...

یعنی چی... چه با فیلم چه بدون فیلم این کار گناه کبیره ست.. باید کمک کنه شوهرش ترک کنه نه که اگه نتونست ترک کنه فیلم ببینه که براش لذت بخش تر بشه..🙄🙄

به نظر من شاید شوهرتون عادت کرده با دست این کار رو انجام بده... شاید این طوری براش لذت بیشتری داره... خب شما هم با دست این کمکش کنید...