2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350362 بازدید | 191 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره منم همین طور

خدا کمکمون کنه بلاخره همه ی روز ازدواج میکنند دیگه اون موقع مدیون همسر و رابطه خوبی نخواهیم داشت

البته امیدوارم اقایون اون موقع ب قدری شعورشون برسه ک داد و هوار نکنند سرمون

خدا کمکمون کنه بلاخره همه ی روز ازدواج میکنند دیگه اون موقع مدیون همسر و رابطه خوبی نخواهیم داشت ال ...

شما مطمن هستید همه یه روز ازدواج می کنند ،منکه هنوز عاشق نشدم،بعدشم اون زن ازکجا میخواهد بفهمه وقتی من همه دردما توی خودم بریزم و داد و هوار راه نندازم!

شما مطمن هستید همه یه روز ازدواج می کنند ،منکه هنوز عاشق نشدم،بعدشم اون زن ازکجا میخواهد بفهمه وقتی ...

خوب سر وقتش عاشقم میشی برار 

ولی اگه عاشق ی دختر پاک و معصوم شدی ک بر اثر فشار زندگی این کارو میکنه باهاش ازدواج میکنی؟ فقط میخوام بدونم هنوزم شعور و انسانیت هست؟

خوب سر وقتش عاشقم میشی برار  ولی اگه عاشق ی دختر پاک و معصوم شدی ک بر اثر فشار زندگی این کارو ...

اگه واقعه معلوم بشه که به درد هم بخوریم و بتونیم هم دیگه رو تکمیل کنم بله چرا که نه با کمال میل حاضرم باهاش ازدواج کنم!

یه چیزی بگم من خودم پسرم انقدر خود ارضایی کردم چشمام ضعیف شده از کلاس 4رم من خودارضایی میکردم الان ک ...

حتما با دکتر سکسولوژی صحبت کن. چون اگر ادامه پیدا کنه نمیتونی ازدواج کنی

@نی_نی_یار_5     کاربران عزیز بچه های زیر ۱۶ سال تو سایت زیاد شده و همینطور مرد پس این ت ...

متاسفم برای شما چرا به بهانه های واهی مانع میشن مشکلات دیگران حل نشه چی جواب خدا را خواهی داد. 

سخته ترکش. سعی کن خودتو سرگرم کنی

سلام شما به جای نگرانی از دست دادن بکارت نگران آتش جهنم باش که این عمل از گناهان کبیره است شما نگران آن باش با این اعتیاد وقتی ازدواج کنی به هیچ وجه از رابطه جنسی با همسرت لذت نخواهی برد برد هرچه زودتر این عمل حرام را ترک کن وتوبه کن.