2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350362 بازدید | 191 پست
عزیزم الان اینکارونمیکنم اصلا ولی باشوهرمم ارضانمیشم میگن دلیلش اینه ک تو گذشته خودارضایی داشتی ن ...

کاملا درسته کسی که به خود ارضایی قبل ازدواج ارگاسم شده دیگه با همسر خود نمی تونه به ارگاسم برسه مگر اینکه این عمل را کنار بگذاره وساختمانی که قبلا ساخته خراب کنه وساختمان جدید بنا کنه وذهنیت وحواس خودرا به رابطه با همسر معطوف کنه تا این مشکل برطرف بشه. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب نظر من بهترین راه برای این کار داشتن برنامه و هدفمند بودن کارهاست ، وقتی شما درگیر کار ها و هدف های دیگه باشید اصلا انقدر انرژی ندارید ک صرف اینکار کنید(من خودم ۲ سال میرفتم باشگاه ترک کردم ) ، 2 ب هیچ وجه فیلم  نگا نکنید وقتی فیلم  نگاه میکنید انگار افسارتون رو دادید دست خود ارضایی هر کار کنید بازم نمیشه نزنید 3 اصن بحثشو نکنید 

سلام شما به جای نگرانی از دست دادن بکارت نگران آتش جهنم باش که این عمل از گناهان کبیره است شما نگران ...

حال شما بنده خدا رو بابت دنیای آخرت بهش نگرانی و اضطراب نده که وقتی آدم تو شرایط سخت قرار بگیره بیشتر دلش میخواد خودارضایی کنه تا روانش آروم بشه

بعد شما فک کردین این بنده خدا خودش این عمل رو دوست داره؟! تو این محیط سمی بهش یکم حق بدین بهش امید و اشتیاق بدین که تو میتونی ترک کنی نه این که بیچاره رو بیشتر نگران کنی.

بعدشم خدا میبخشه اگه بتونی ترک کنی و توبه کنی بعدشم اگه قرار باشه ما  ملاک  جهنم رفتن کسی رو گناهان کبیره قرار بدیم پس حتی بعضی از یاران پیامبر و پیامبر ها هم باید برن جهنم 

بیشتر از این ها نگران حق الناس باشین که تنها چیزی هست که خدا نمی‌بخشد

ذهنتو درگیر نکن بیشتر مردا خودارضایی میکنن ربطی به شکل و ظاهر طرف مقابلشون نداره یعنی اگه خوشگل ترین زن هم داشته باشن باز هم خودارضایی میکنن پس خودتو ناراحت نکن ،ببین خودارضایی یجورایی از نظر مغز کم هزینه تر از سکسه مثله زمان و.... و فرد خودارضایی میکنه

منم از ۵سالگی این کار رو میکردم

تا حدود ۱۴سالکی بعد ترک کردم تا ۲۲سالگی

بعد شرو کردم خیلی حال روحیم وحشتناک بود

روزی سه بار انجام می‌دادم،کسل بودم ،زیاد میخوابیدم

دو سال پیش اومدم کم کردم حالم خیلی بهتر شد سال ۱۴۰۱ فک کنم ۵بار انجام دادم ،خیلیم از خودم راضیم 

خدایا شکرت که تونستم مدیریت کنم

اینم در نظر بگیرید که من خیلی هاااااااتم وقتی میگیرتم دیگع کاریش نمیشه کرد

ولی باز خداروشکر ک مدیریت شده هست

تحمل نمیکنن چون فشار میاره یا تو خواب خالی میشن

میگم من دخترم و موقع این کارم اصلا لخت نمیشم فقط یکم بدنمو تکون میدم و یه حال خوبی دس میده بهم و حتی آبی ازم خارج نمیشه اینم گناه؟

بعدش کلی گریه میکنم و پشمون میشم😭😭😭