2777
2789
عنوان

خود ارضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 350349 بازدید | 191 پست
نمیتونم چون من تو پریودی ام سعی میکنم تامینش کنم. از این دلم شکسته که چرا بهم نگفته دلش میخواد. خیلی ...

خودت هر روز برو سمتش ببین خوشش میاد یا ن 

اگه خوشش اومد ادامه بده نیومد ول کن 

اینجوری هر موقع هوس کرد نمیتونه از دستت در بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم چون من تو پریودی ام سعی میکنم تامینش کنم. از این دلم شکسته که چرا بهم نگفته دلش میخواد. خیلی ...

تو ده روزههه  رابطه نداشتی باخودت نمیخای فککنی مرد دوروز سه روز تحملشه فوقش پنج روز ن ده روززز .بنطرم کم توجهی ازخودته توجیه نکن کارتو 

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
خودت هر روز برو سمتش ببین خوشش میاد یا ن  اگه خوشش اومد ادامه بده نیومد ول کن  اینجوری ه ...

ما رابطه جنسی و عاطفیه خیلی خوبی داریم. خیخیلی خوب. 

هر شب قبل خواب ماساژ و ریلکس کردنش و...

کاری ک هیچ رنی وقت نمیزاره. الان موندم چرا. مگه من کم گذاشتم.

تو ده روزههه  رابطه نداشتی باخودت نمیخای فککنی مرد دوروز سه روز تحملشه فوقش پنج روز ن ده روززز ...

نه کم توجهی نکردم خودم چهار روز پیش بهش پیشنهاد دادم و گفت نه.

انقدر راحت قضاوت نکن.

خود ارض. ایی یه اعتیاده..باید کمکش کنی بزارتش کنار دست خودش نیست دیگ عادتش شده

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
ما رابطه جنسی و عاطفیه خیلی خوبی داریم. خیخیلی خوب.  هر شب قبل خواب ماساژ و ریلکس کردنش و... ...

بنطرمن کم گزاشتی تو اون ماساژا میتونی ی عالمه کاربراش کنی ک حتی فکر خودارزاییم نکنه چون توسط تو تامینه

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘

استارتر شوهرت از همون دوره نوجونیش این کارو میکرده 

بنابراین متاسفانه ترک خودارضایی خیلی سخته 

یه عادته که خیلی سخت میشه ترکش کرد باید بری مشاوره و با آرامش حلش کنی 

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

تو ده روزههه  رابطه نداشتی باخودت نمیخای فککنی مرد دوروز سه روز تحملشه فوقش پنج روز ن ده روززز ...

مجددا چیکار میکنن؟پسرای محرد

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
خب بعضی از بچه ها هنوز اطلاع ندارن همه که مثل هم نیستن تو روحیشون تاثیر می‌ذاره⁦♥️⁩چه اشکال داره رعا ...

بچه ای ک گوشی داره و اینجاس براحتی قادر ب دریافت فی ل ت ر شکن هست و سراز خیلی جاها درمیاره...اصلا نمیاد نی نی سایت وقت تلف کنه