2777
2789

یادش بخیر من یه شجاعت عجیب اونشب گرفتم😂😂اول هرچی گفتن چادربپوش نپوشیدم 😌بعدرفتم شربت بردم با یه اعتمادبه نفسی😂😂بعدش پام گیرکرد به لبه قالی شربتاو خودم پخش شدیم وسط😂😂😂😂صورت شوهرم دیدنی بود اینجوری بود🤭منم اینجوری😑و اما قیافه مادرم😒 یادش بخیر😂😂

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

من مثل بز آروم نشستم ی گوشه 😂😂پذیرایی نکردم کلا تو هیچ مراسمیم... خدایی خیلی لال بودم اون روز نمیدونم چرا سنتی هم نبودم 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک نه چای آوردم نه هیشی نشسته بودم داشتم از خجالت آب میشدم😥

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

من مثل بز آروم نشستم ی گوشه 😂😂پذیرایی نکردم کلا تو هیچ مراسمیم... خدایی خیلی لال بودم اون روز نمید ...

😂😂😂😂

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

من چادر پوشیدم 😄

تعدادمون زیاد نبود دفعه اول ک اومدن خواستگاری خودش و خواهرش و مادرش بودن تعداد زیاد نبود ۶ تا شربت بردم و مثل بچه های خوب نشستم اصلا حرف نزدم تا گفتن برین تو اتاق حرف بزنید اونجا یکم حرف زدم

واسه مراسم بله برون و نامزدی و مهریه و اینا دیگه من شربت نبردم مامانم برد😁

من شوهرم چون عاشق هم بودیم اصلایه حالی داشتیم خوشحال اون ساکت من ازاون ساکت ترفقط بابام حرف میزدعموی اون بازنداداشم همش میخواستن سنگ بزندازن که دایی شوهرم گفت اینا حرف هاروبیخیال کاغذبیاران که اقادامادامضا بزنه تمام بعدکه تموم شدزن داداشم نمیزاشت من چایی وشیرینی ببرم میگفت بزارمن ببرم خواهرگفت تویکباربردی براهفت پشتت بسه بعدکه تموم شد شوهرم زنگ زدوای چه محشرشدی بودی همه ازت تعریف کردن گفته چه سلیقه ای داشتی بعدبابای شوهرم گفته سریع عقدکنیدتاپشیمون نشدن😂😂😂😂😂

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

من شویم همکار بابام بود،کای هم سر و زبون داش

برعکس خودش مامانش و باباش غرور خرکی داشتن که اصلا بهشون اهمیت ندادیم،الان ماه شدن

خودم کت سفید،شلوار مشکی با کفش پاشنه بلند سفید پوشیده بودم،وقتی از پله ها داشتم میومدم پایین شوهرم جلو پام بلند شد،در حالی که همه نشسته بودن،بعدم که چایی تعارف کردم بلند گفت صد پارچه خانومن،ایشون،چه دوماد خوشبختیم من😯😯😯

داداشم گف شما دعا کن بهت دختر بدیم بعد دوماد کن خودتو😂😂😂

الهی بگردم شوهرم خیلی خجالت کشید