2777
2789
عنوان

بیایین از شب خواستگاریتون بگین😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 26 پست
بعد چی شد چیکار کردی کسی نیومد کمک کنه؟ وقتی رفتی اتاق که شوهرت صحبت کنی چیزی نگفت یا نخندید؟

نه دیگه بلندشدم...تازه رفتم تواتاق حرف بزنم اون استرس داشت دستاشو بهم میمالید😂😂😂😂ولی من نه کاملا متواضع گفتم همه شرایطمو اونم فقط تاییدمیکرد اخرش گفتم چیزی نمیخوای بگی گفت نه همه رو گفتی خودت من ازت میترسم😂😂😂😂وای وای یادش بخیرسراین جریان تا شب نامزدی جرات شماره گرفتن نداشت

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
من شویم همکار بابام بود،کای هم سر و زبون داش برعکس خودش مامانش و باباش غرور خرکی داشتن که اصلا بهشو ...

خدااااگناه😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم چون عاشق هم بودیم اصلایه حالی داشتیم خوشحال اون ساکت من ازاون ساکت ترفقط بابام حرف میزدعموی ...

😂😂😂😂😂

بنظرم سنتی نباشه استرس ادم بیشتره 

شاید 😁

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
خودش باباش مامانش سه نفرشون غرور خرکی داشتن اینو نفمیدم

گفتم برعکس خودش،ننه باباش عرور خرکی داشتن که الان ماه شدن

یعنی خودش خیلی متواضع بود مامان باباش خیلی مغرور بودن که الان خیلی خوب شدن